Libnet.ro
UNICEF

06:00

RTV prezinta o fotografie in care s-ar afla Omar Hayssam, dupa aducerea sa in Romania

Hotnews Hotnews,
 RTV prezinta o fotografie in care s-ar afla Omar Hayssam, dupa aducerea sa in Romania

Postul de televiziune Romania TV a difuzat marti seara primele imagini cu Omar Hayssam de cand a fost adus in Romania, care ar fi fost realizate in timp ce era transportat din arestul Politiei spre penitenciarul Rahova. continuă pe Hotnews

Administratia Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam

Administratia Nationala a Penitenciarelor si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului ca nu se stie locul in care se afla Omar Hayssam, astfel ca acesta nu a putut sa fie adus marti la instanta pentru judecarea dosarului in care procurorii DIICOT il acuza de inselaciune si delapidare, potrivit Mediafax. Tribunalul Bucuresti a luat in discutie, marti, dosarul in care Omar Hayssam este acuzat de inselaciune si delapidare.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Gafa de proportii! In arestul politiei nu se afla Omar Hayssam, ci Raed Arafat

Aparitie stranie pe plaja din Vama Veche: un bucurestean treazGafa de proportii! In arestul politiei nu se afla Omar Hayssam, ci Raed ArafatMartor la accidentul finului lui Gigi Becali: A crezut ca bariera e pusa pentru trenFoto: Imagini incredibile cu romanul care nu a mai facut sex de 8 ani!Succes! Oamenii de stiinta caracaleni au reusit sa creeze margarina artificiala.

Judecatorii nu stiu unde se afla Omar Hayssam. Procesul sirianului a fost amanat pentru 31 iulie

Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) si Politia Capitalei au comunicat Tribunalului Bucuresti ca Omar Hayssam nu este in unitatile lor. Astfel, sirianul nu a putut sa fie adus marti la instanta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )