Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rubla a inregistrat un nou declin din cauza violentelor din Ucraina

B1 B1,
Rubla a inregistrat un nou declin din cauza violentelor din Ucraina

Rubla a inregistrat, luni, cel mai mare declin din ultimele doua saptamani fata de dolar, in timp ce actiunile rusesti au pus capat cresterii din ultimele trei sedinte de tranzactionare, din cauza. continuă pe B1

SUA: Peste 2.000 de curse aeriene au fost anulate din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate, luni, in Statele Unite, din cauza avertizarilor de viscol ce vizeaza regiuni din nord-estul tarii, relateaza AFP. Astfel, autoritatile au anuntat anularea a 2.

CCR va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor. Augustin Zegrean dezminte

Curtea Constitutionala va sesiza Comisia Europeana din cauza presiunilor din ultima perioada, informeaza B1 Tv. Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a dezmintit, insa, aceasta informatie.

Sierra Leone: Unele masuri de carantina impuse din cauza epidemiei de Ebola vor fi anulate

Sierra Leone va anula o serie de masuri de carantina impuse din cauza epidemiei de Ebola, in contextul unui recul al acesteia, a anuntat presedintele Ernest Bai Koroma, citat de Mediafax. Restrictiile privind.

Peste 2.000 de curse aeriene, anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Peste 2. 000 de curse aeriene au fost anulate luni in Statele Unite in contextul avertizarilor de viscol care vizeaza regiuni din nord-estul tarii, unde stratul de zapada ar putea atinge aproape un metru,.

Lukoil reduce investitiile din acest an cu 10%, din cauza scaderii preturilor petrolului

Lukoil, al doilea mare producator de petrol din Rusia, va reduce investitiile din acest an cu circa 10%, respectiv cu 1,5 miliarde de dolari, din cauza scaderii cotatiilor titeiului, a declarat, la Davos, directorul general al grupului, Vagit Alekperov, transmite Bloomberg.

Cine ar putea interpreta tema muzicala a celui mai nou film din seria James Bond

Cantareata britanica Adele ar putea interpreta tema muzicala a noului film din seria James Bond, Spectre, informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )