Libnet.ro
UNICEF

00:07

O ruda a lui Sevil Shhaideh, despre sotul acesteia: E o fire mai dura, specifica mai degraba serviciilor secrete

B1 B1,
O ruda a lui Sevil Shhaideh, despre sotul acesteia: E o fire mai dura, specifica mai degraba serviciilor secrete

Sotul premierului propus, Sevil Shhaideh, nu este vazut cu ochi buni nici macar de rudele lui, care il banuiesc ca este agent al serviciilor secrete. Metin Cerchez, fost deputat al minoritatii. continuă pe B1

Basescu ii cere lui Dragnea sa priceapa care e problema: Nu Sevil Shhaideh, ci sotul ei

Fostul sef al statului si actual lider al PMP, Traian Basescu, i-a adresat un mesaj presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care ii atrage atentia ca nu desemnarea ca premier a lui Sevil Shhaideh este o problema, ci sotul domniei sale.

Calcaiul lui Ahile pentru Sevil Shhaideh. De ce este invocat sotul sirian ca o piedica fata de numirea premierului propus de PSD

Mai multi experti in politica internationala invoca legislatia privind accesul la informatii clasificate pentru a atrage atentia ca Sevil Shhaideh, propunerea coalitiei PSD-ALDE-UDMR pentru functia de prim-ministru al Romaniei, ar putea fi incompatibila cu functia, din cauza trecutului sotului, Akram Shhaideh.

EXCLUSIV PRINT. Sotul lui Sevil Shhaideh, legaturi cu Romania inca de cand era angajat in guvernul siriain

Miercuri, in Romania libera, exclusiv print: dezvaluiri despre trecutul lui Sevil Shhaideh, propunerea de premier respinsa de Klaus Iohannis.

EXCLUSIV RL PRINT. Sotul lui Sevil Shhaideh, legaturi cu Romania inca de cand era angajat in guvernul siriain

Miercuri, in Romania libera, exclusiv print: dezvaluiri despre trecutul lui Sevil Shhaideh, propunerea de premier respinsa de Klaus Iohannis.

Traian Basescu: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale

Liderul PMP, Traian Basescu, ii transmite un nou mesaj pe Facebook presedintelui PSD, Liviu Dragnea, in care afirma ca: Dragnea, tu pricepi? Nu desemnarea doamnei Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. In locul Presedintelui Iohannis, te-as chema oficial si urgent la Cotroceni si ti-as solicita ferm o alta nominalizare care sa indeparteze orice risc si suspiciune.

Basescu: Nu desemnarea lui Sevil Shhaideh este marea problema, ci sotul domniei sale. Respingerea este obligatorie. Tu pricepi, Dragnea?

Fostul presedinte Traian Basescu arata ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa respinga propunerea de premier inaintata de PSD, avand in vedere legaturile sotului lui Sevil Shhaideh cu Siria. Basescu ii transmite lui Dragnea sa faca o alta nominalizare presedintelui Klaus Iohannis.

Surse: Unul dintre cumnatii lui Sevil Shhaideh ar avea interdictie de intrare pe teritoriul Uniunii Europene

Unul dintre fratii lui Akram Shhaideh, sotul lui Sevil Shhaideh, propunerea de premier a coalitiei PSD - ALDE, ar avea interdictie de a intra in spatiul Uniunii Europene, insa motivul acestei masuri nu este clar.

Surse: Presedintele Iohannis nu a cerut aviz de la SRI in cazul Sevil Shhaideh. Singurul aviz putea proveni de la SIE

Presedintele Klaus Iohannis nu a cerut de la SRI niciun aviz referitor la Sevil Shhaideh, dupa ce PSD a propus-o ca premier, si nici referitor la familia acesteia, afirma surse oficiale pentru Romania Libera.

Muezel Geambac, mama lui Sevil Shhaideh: Ziceau ca este tataroaica. De unde? Noi vorbim limba turca. Dar pana la urma suntem tot musulmani / Despre Akram Shhaideh: Este un om foarte destept, dar si foarte glumet

Sevil Shhaideh, propusa de liderul PSD Liviu Dragnea pentru functia de premier, este stranepoata renumitului istoric Kemal Karpat, care a fost consultant a doi presedinti ai SUA: Jimmy Carter si Ronald Reagan. Mama ei, Muezel Geambec, a acordat un interviu pentru Evenimentul Zilei in care vorbeste despre copilaria lui Sevil Shhiadeh, despre evenimentele din viata ei si despre cel de al doilea sot Akram Shhaideh, pe care il descrie drept un baiat foarte bun si destept care si-a adus copiii din Siria.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, despre decizia sefului statului de a o desemna pe Sevil Shhaideh in functia de premier: Votul nostru depinde de viitoarea propunere de premier

Liderul UDMR, Kelemen Hunor a declarat, marti, ca presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, trebuie sa vina cu o alta propunere de premier in locul lui Sevil Shhaideh.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )