Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rudel Obreja, eliberat din arest: E nevoie sa se regandeasca acest arest preventiv. Lucrurile astea sunt un abuz, sunt un instrument de tortura (VIDEO)

B1 B1,
Rudel Obreja, eliberat din arest: E nevoie sa se regandeasca acest arest preventiv. Lucrurile astea sunt un abuz, sunt un instrument de tortura (VIDEO)

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a declarat joi, la iesirea din arest, ca faptul ca a fost inchis a fost un abuz si ca trebuie regandit modul in care oamenii sunt plasati in arest. continuă pe B1

Rudel Obreja, ELIBERAT din arestul preventiv: Ma mandresc cu Gala Bute

Presedintele Federatiei de Box, Rudel Obreja a fost eliberat, joi, din arest preventiv si va fi plasat in arest preventiv. El a declarat la iesirea din penitenciar ca se mandreste cu Gala Bute.

Sile Camataru va fi eliberat din arest. Acesta a fost plasat in arest la domiciliu

Vasile Balint zis si Sile Camataru va fi eliberat din arestul preventiv. Asta dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti au decis sa il plaseze in arest la domiciliu,in dosarul in care este acuzat de proxenetism. Decizia este definitiva.

Elena Udrea afla joi daca va fi eliberata din arest

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pronuntarea pe contestatia depusa de Elena Udrea pentru joi cand aceasta va afla daca ramane sau nu in arest la penitenciarul de femei Targsor. Contestatia s-a.

Presedintele Klaus Iohannis a eliberat din functie doi procurori

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind eliberarea din functie a doi magistrati. Potrivit Administratiei Prezidentiale, seful statului a semnat decretele privind eliberarea din functia de.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )