Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rudele victimelor zborului MH17 vor primi, in prima instanta, ajutoare de cate 5.000 de dolari

B1 B1,
Rudele victimelor zborului MH17 vor primi, in prima instanta, ajutoare de cate 5.000 de dolari

Rudele celor care au murit in avionul Malaysia Airlines doborat joi in Ucraina vor primi, in prima instanta, cate 5. 000 de dolari, anunta compania aeriana. Vicepresedintele Malaysia Airlines a spus ca este. continuă pe B1

Radu Banciu, despre declaratia lui Mircea Dusa vizavi de prabusirea zborului MH17: O stangacie, o lipsa de experienta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat, in cadrul emisiunii sale Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca afirmatia ministrului de Interne Mircea Dusa despre prabusirea zborului MH17 este o stangacie.

Dascalii din Zona de Securitate vor primi un spor salarial de 1.000 de lei

De la 1 septembrie anul curent, profesorii care activeaza in institutiile de invatamant preuniversitar din partea stanga a Nistrului si municipiul Bender, subordonate Ministerului Educatiei, vor primi un spor la salariu de 1. 000 de lei, fata de 400 de lei in prezent. O decizie in acest sens a fost aprobata de Guvern miercuri, 16 iulie, transmite IPN.

Premierul Canadei denunta o responsabilitate rusa, in urma prabusirii zborului MH17 in Ucraina

Premierul canadian Stephen Harper a apreciat joi seara ca Rusia este sursa conflictului actual in regiune, in estul Ucrainei, unde un avion apartinand companiei Malaysian Airlines care efectua zborul MH17 s-a.

Echipajul zborului MH17 nu semnalase nicio problema pana cand a disparut de pe radare

Zborul avionului MH17, prabusit joi dupa-amiaza in estul Ucrainei, nu inregistrase nicio problema in timp ce se afla in spatiul aerian ucrainean, spun surse oficiale citate de AFP. Potrivit acestora, pana.

Remus Pricopie: Elevii claselor I si a II-a vor primi manuale noi si in format electronic. Avem ofertanti

Elevii claselor I si a II-a vor avea, la 15 septembrie, manuale noi, inclusiv in format electronic, pentru realizarea carora au fost primite 16-17 oferte, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Educatiei, Remus Pricopie.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )