Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusia va acorda Ungariei un credit de 10 miliarde de euro pentru construirea a doua reactoare nucleare

Adevărul Adevărul,
Rusia va acorda Ungariei un credit de 10 miliarde de euro pentru construirea a doua reactoare nucleare

Rusia si Ungaria au incheiat un acord interstatal de colaborare in sfera folosirii energiei nucleare in scopuri pasnice, care prevede construirea a doua noi reactoare la centrala nucleara Paksi. Acordul a fost semnat, ieri, dupa negocierile dintre presedintele rus, Vladimir Putin, si premierul ungar, Viktor Orban. continuă pe Adevărul

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, informeaza Bloomberg. Cele doua reactoare ar urma sa fie.

Rusia va construi doua reactoare nucleare in Ungaria, careia ii va acorda un credit de 10 miliarde euro

Ungaria si Rusia au semnat marti un acord de cooperare privind construirea a doua noi reactoare la singura centrala nucleara ungara, in cadrul unei vizite efectuate la Moscova de premierul Viktor Orban, scrie AFP. Centrala nucleara a fost construita cu tehnologie sovietica in orasul Paks, din centrul Ungariei.

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde de euro

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, conform unei acord incheiat intre premierul ungar Viktor Orban si presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg.

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 mld. ...

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru finantarea constructiei a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, potrivit unei intelegeri intre premierul ungar Viktor Orban si presedintele rus Vladimir Putin, transmite Mediafax. Cele doua reactoare ar urma sa fie construite de compania Rosatom, controlata de statul rus. Rosatom construieste centrale nucleare in tari precum Bangladesh si Iran. Extinderea va dubla capacitatea centralei de la .

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 2,6 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,566 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Presedintele Francois Hollande anunta o relaxare fiscala de 30 mld euro pentru intreprinderi si promite sa clarifice in scurt timp problemele legate de cuplul prezidential

Presedintele Francois Hollande, confruntat cu o puternica scadere de popularitate si cu o situatie economica nefavorabila, a anuntat marti o noua relaxare fiscala, in valoare de 30 de miliarde de euro, pentru intreprinderi, scrie AFP.

Dealerii spanioli ai Chevrolet cer General Motors despagubiri de 50 milioane euro pentru ca marca va fi retrasa din Europa

Dealerii Chevrolet din Spania sunt foarte nemultumiti de decizia GM care la final de 2015 va inceta comercializarea masinilor marcii in Europa si, ca urmare, cer despagubiri pentru pierderile pe care afacerile lor le vor suferi, scrie publicatia autonocion. com. Dealerii spanioli ai Chevrolet cauta solutii, iar unii au discutat chiar si cu marca Qoros din China.

Olanda: Guvernul vrea ca detinutii sa plateasca 16 euro pentru fiecare noapte petrecuta dupa gratii

Guvernul olandez vrea ca detinutii sa contribuie la costul incarcerarii cu pana la 16 euro pentru fiecare noapte petrecuta in spatele gratiilor, a anuntat Ministerul Justitiei, citat de AFP. Daca va trece.

Germania: Cinci producatori de bere, amendati cu peste 100 milioane euro pentru manipularea preturilor

Cinci producatori de bere din Germania vor fi amendati cu peste 100 milioane euro pentru formarea unui cartel ce a manipulat preturile in perioada 2005-2008, potrivit autoritatii antitrust din Germania, citata de.

Germania: Cinci producatori de bere, amendati cu peste 100 milioane euro pentru manipularea preturilor

Cinci producatori de bere din Germania vor fi amendati cu peste 100 milioane euro pentru formarea unui cartel ce a manipulat preturile in perioada 2005-2008, potrivit autoritatii antitrust din Germania, citata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2239 seconds )