Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde de euro

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, conform unei acord incheiat intre premierul ungar Viktor Orban si presedintele rus Vladimir Putin, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru constructia a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, informeaza Bloomberg. Cele doua reactoare ar urma sa fie.

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 mld. ...

Rusia ar putea imprumuta Ungariei pana la 10 miliarde euro pentru finantarea constructiei a doua reactoare noi la centrala nucleara din apropierea orasului Paks, potrivit unei intelegeri intre premierul ungar Viktor Orban si presedintele rus Vladimir Putin, transmite Mediafax. Cele doua reactoare ar urma sa fie construite de compania Rosatom, controlata de statul rus. Rosatom construieste centrale nucleare in tari precum Bangladesh si Iran. Extinderea va dubla capacitatea centralei de la .

Rusia va acorda Ungariei un credit de 10 miliarde de euro pentru construirea a doua reactoare nucleare

Rusia si Ungaria au incheiat un acord interstatal de colaborare in sfera folosirii energiei nucleare in scopuri pasnice, care prevede construirea a doua noi reactoare la centrala nucleara Paksi. Acordul a fost semnat, ieri, dupa negocierile dintre presedintele rus, Vladimir Putin, si premierul ungar, Viktor Orban.

Rusia va construi doua reactoare nucleare in Ungaria, careia ii va acorda un credit de 10 miliarde euro

Ungaria si Rusia au semnat marti un acord de cooperare privind construirea a doua noi reactoare la singura centrala nucleara ungara, in cadrul unei vizite efectuate la Moscova de premierul Viktor Orban, scrie AFP. Centrala nucleara a fost construita cu tehnologie sovietica in orasul Paks, din centrul Ungariei.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE 2,6 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,566 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )