Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rusia cere SUA sa nu se amestece in afacerile interne ale Iranului

Hotnews Hotnews,
 Rusia cere SUA sa nu se amestece in afacerile interne ale Iranului

Rusia a cerut Statelor Unite sa nu se amestece in ceea ce Moscova numeste afacerile interne ale Iranului, a afirmat joi ministrul adjunct de externe Serghei Riabkov, potrivit agentiei ruse de presa TASS, citata de Reuters. continuă pe Hotnews

Turcia acuza SUA si Israelul de imixtiune in problemele interne ale Iranului. Trump promite sprijin poporului iranian la momentul potrivit

Ministrul Afacerilor Externe al Turciei, Mevlut cavuso287;lu, s-a pronuntat impotriva imixtiunii Israelului si SUA in problemele interne ale Iranului, dupa ce liderii celor doua state au facut declaratii de sustinere a demonstrantilor care au provocat dezordine de strada.

Rusia, avertisment catre Statele Unite in privinta Iranului

Rusia a transmis Statelor Unite sa nu intervina in afacerile interne ale Iranului, a spus ministrul rus de Externe, Serghei Riabkov, prin intermediul unei declaratii pentru agentia oficiala de.

Moscova avertizeaza Washingtonul sa nu se amestece in treburile Iranului in timpul protestelor din tara

Adjunctul ministrului rus de Externe Serghei Riabkov avertizeaza Statele Unite sa nu se amestece in afacerile interne ale Iranului, in contextul in care Republica islamica este zguduita de proteste, si acuza Washingtonul ca vrea sa foloseasca aceste tulburari cu scopul de a submina acordul in dosarul nuclear iranian, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )