Libnet.ro
UNICEF

22:45

Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia va deveni cel mai mare exportator mondial de grau

Rusia va deveni, pentru prima data in istorie, cel mai mare exportator mondial de grau, gratie unei recolte consistente care ii va permite sa devanseze alti competitori si sa exporte o cantitate de 30 milioane tone de grau, informeaza Financial Times. continuă pe Ziarul Bursa

Australia, cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate din lume, are o criza a gazelor

Australia, cel mai mare exportator de gaze naturale lichefiate din lume si posesoare a unora dintre cele mai mari rezerve de pe Glob, se confrunta cu o criza a gazelor, scrie Reuters. Mai exact, pretul gazelor a ajuns de sase ori mai mare in statul australian Victoria decat pe bursele din Asia, din cauza iernii si a unor pene de curent dintr-un stat vecin.

SUA anunta cel mai mare transfer de detinuti de la Guantanamo

Oficialitati americane au anuntat luni transferul a 15 detinuti de la inchisoarea din Guantanamo in Emiratele Arabe Unite. Potrivit Reuters, este cel mai mare lot transferat de la baza SUA din Cuba in timpul presedintiei lui Barack Obama, potrivit Agerpres.

Cel mai mare eses olimpic: Chinezii critica prestatia propiilor sportivi la Jocurile Olimpice (FOTO)

Dupa marele succes inregistrat la editia cand a fost gazda in 2008, cand a obtinut un record de 51 de medalii de aur, chinezii nu mai trateaza cu toleranta orice insucces al.

Angajatorii duc lipsa de forta de munca. Cel mai mare competitor al unei firme care cauta angajati in Romania este angajatorul occidental, care ii atrage pe romani in Italia, Spania sau Germania

Cu peste opt milioane de locuitori care au venituri din munca, Romania a ajuns astazi intr-un impas: ar castiga noi proiecte de investitii, dar nu are cine sa le livreze pentru ca angajatorii nu.

Presa chineza critica prestatia Chinei la JO 2016: Cel mai mare esec olimpic

China a suferit cel mai mare esec olimpic la Rio de Janeiro, a sustinut, miercuri, agentia nationala de stiri, citata de The Guardian. China se confrunta cu cea mai saraca Olimpiada din ultimele doua decenii, dupa o succesiune de dezamagiri in sporturi precum badminton, natatie si gimnastica.

Electrica a avut un profit net mai mare cu 21% in primul semestru

Compania Electrica, cel mai mare distributor de eletricitate din Romania, a raportat un profit net consolidat de 336 milioane lei in primul semestru din 2016, mai mare cu 21%. In primele sase luni ale anului 2015 casigul companiei a fost de 277.

Inundatiile din Franta ajuta furnizorii de grau din zona Marii Negre

Franta, cel mai mare producator de grau din Europa, a fost afectata de inundatii care au redus productia tarii la cel mai redus nivel din ultimii 30 de ani. Situatia avantajeaza statele din regiunea Marii Negre, inclusiv Romania, unde recoltele ating niveluri record.

in cele mai productive state din lume angajatii au cel mai scurt program de lucru

Sapte dintre cele zece state cu cel mai mare Produs Intern Brut se afla si in topul tarilor in care oamenii stau cel mai putin la serviciu, arata Expert Market, care a analizat date ale Organizatiei.

Incendiul puternic care a mistuit cel mai mare targ de haine second-hand din Craiova a pornit de la un scurtcircuit VIDEO

600 de standuri din incinta Targului Municipal din Craiova s-au facut scrum la sfarsitul anului trecut. Oamenii legii au dechis dosar penal pentru distrugere.

Tancuri si vehicule blindate, la cea mai mare parada militara din istoria Buzaului

Municipiul Buzau, unde se afla una dintre cele mai mari garnizoane ale Armatei, a gazduit joi cea mai mare parada militara din istoria urbei, organizata cu ocazia centenarului Armatei a II-a. Structura militara care are in subordine zeci de unitati din estul Romaniei are comandamentul la Buzau si in prezent se numeste Divizia 2 Infanterie Getica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )