Libnet.ro
UNICEF

00:08

RUSIA isi trimite flota din Marea Neagra in MEDITERANA. Vezi motivele

România Liberă România Liberă,
RUSIA isi trimite flota din Marea Neagra in MEDITERANA. Vezi motivele

Navele militare rusesti din Flota Marii Negre vor fi trimise in Marea Mediterana, a anuntat un purtator de cuvant al Flotei Marii Negre. continuă pe România Liberă

Potentialul resurselor din Marea Neagra nu este reflectat in pretul actiunilor Petrom

Cotatia si profitul SNP, in tandem cu evolutia pretului titeiului Caderea cotatiilor petroliere internationale a diminuat castigurile Petrom din ultimul an si i-a afectat si cotatia actiunilor. Voci din piata au ridicat problema iscusintei managementului de a obtine plus valoare pentru actionari in acest context nefavorabil al pietei, creandu-si asteptari mari de la conducerea Petrom, mult laudata in ultimii ani. Cele mai mari expectatii sunt in legatura cu resursele de gaze din Marea Neagra, iar cele mai mari ingrijorari sunt legate de relatia actionarului majoritar OMV cu Gazprom, care a continuat sa fi stransa si dupa anexarea Crimeei.

Ce a vazut un barbat din Marea Britanie pe camera de supraveghere de langa patul fiicei sale. FOTO

Momentul in care o presupusa fantoma apare deasupra patutului unui copil din Marea Britanie a fost inregistrat de camera de supraveghere montata de parintii micutei. Jonathan Murphy, in varsta de 32 de.

Surorile Gucci isi vand apartamentul din New York pentru 45 de milioane de dolari

Surori Gucci, Alessandra and Allegra, isi vand apartamentul de 45 de milioane de dolari din New York, scrie Latinos Post. Locuinta este in centrul Manhattan-ului, pe celebra artera Fifth Avenue, la ultimul etaj al.

Silvio Berlusconi isi vine cuibusorul din Sardinia unui Print. Suma este fabuloasa

Fostul premier al Italiei, Silvio Berlusconi, ar putea sa isi vanda luxoasa vila din Sardinia, celebra pentru oaspetii de seama pe care i-a gazduit. Conform presei din Italia, Printul mostenitor al tronului sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )