Libnet.ro
UNICEF

08:00

Rusia neaga ca se pregateste sa semneze un acord pentru gaze cu Grecia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia neaga ca se pregateste sa semneze un acord pentru gaze cu Grecia

ACTUALIZARE 19:23 Rusia a negat, azi, o informatie aparuta in presa germana care arata ca autoritatile de la Moscova si cele de la Atena ar urma sa semneze marti un acord pentru un gazoduct, ce ar putea aduce trezoreriei grecesti pana la 5 miliarde de euro, transmite Reuters. * Spiegel: Grecia, in pragul unui acord de pana la 5 miliarde euro cu Rusia * Agora: Negocierile cu zona Euro ar putea fi amanate pana in iunie * Economistul Paul Krugman: Iesirea Greciei din zona euro ar fi un cosmar * Grecia discuta azi cu creditorii straini ------------ * Adrian Vasilescu, BNR: Bancile romanesti cu capital grecesc nu pot intra in carantina Cuvantul carantina nu este adecvat situatiei bancare din tara noastra, ne-a declarat, ieri, Adrian Vasilescu, consultant de strategie in BNR, facand referire la speculatiile aparute in presa elena, conform carora statele din apropierea Greciei inclusiv Romania) ar fi pus in carantina subsidiarele bancilor grecesti, incercand sa diminueze consecintele unei eventuale iesiri a statului balcanic din zona euro. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia neaga ca se pregateste sa semneze un acord pentru gaze cu Grecia

Rusia a negat sambata o informatie aparuta in presa germana care arata ca autoritatile de la Moscova si cele de la Atena ar urma sa semneze marti un acord pentru un gazoduct, ce ar putea aduce trezoreriei grecesti pana la 5 miliarde de euro, transmite Reuters.

Rusia neaga incheierea unui acord intre Moscova si Atena, care ar putea aduce trezoreriei grecesti pana la 5 miliarde de euro

Rusia a negat sambata o informatie aparuta in presa germana care arata ca autoritatile de la Moscova si cele de la Atena ar urma sa semneze marti un acord pentru un gazoduct, ce ar putea aduce trezoreriei.

Grecia, pe harta noului gazoduct Turkish Stream? Rusia neaga ca se pregateste sa semneze un acord

Grecia si Rusia ar putea semna saptamana viitoare un acord care ar permite Atenei sa obtina de la Moscova un avans de circa 5 miliarde de dolari din fondurile destinate constructiei gazoductului Turkish Stream. Informatia a aparut vineri in Der Spiegel, fiind insa infirmata sambata de purtatorul de cuvant al Kremlinului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )