Libnet.ro
UNICEF

17:30

Rusia ofera sprijin militar presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia ofera sprijin militar presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko

Presedintele rus Vladimir Putin i-a spus duminica liderului belarus Aleksandr Lukasenko, in cadrul unei convorbiri telefonice, ca Moscova este gata sa asigure sprijin in conformitate cu pactul militar colectiv din care ambele tari fac parte, daca va fi necesar - relateaza Reuters, conform g4media. continuă pe Ziarul Bursa

Putin i-a promis lui Lukasenko sprijin militar in Belarus, impotriva Opozitiei si a NATO

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, l-a asgurat pe omologul sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko, d.

A sasea zi de proteste in Belarus. Aleksandr Lukasenko da vina pe forte straine: Nu mai luati cu asalt strazile. Trebuie sa intelegeti ca sunteti folositi precum carnea de tun

Aleksandr Lukasenko a indemnat populatia sa nu participe la protestele anti-regim ca sa nu devina carne de tun pentru ceea ce el a descris ca fiind revolutionari sprijiniti din strainatate. Mesajul.

NATO respinge acuzatiile lui Aleksandr Lukasenko despre mobilizarea de forte la granita cu Belarus

NATO respinge acuzatiile presedintelui Aleksandr Lukasenko cu privire la o asa-zisa mobilizare de forte militare la granita cu Belarus. Alianta Nord-Atlantica a anuntat ca urmareste cu atentie situatia din Belarus.

Mars pentru libertate in Belarus. Lukasenko si-a adunat sustinatorii la o contramanifestatie

Zeci de mii de opozanti ai presedintelui belarus Aleksandr Lukasenko s-au strans la Minsk, duminica, pentru a protesta fata de realegerea sa acum o saptamana, la capatul unui scrutin controversat.

Mii de manifestanti s-au adunat din nou la Minsk, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko

Mii de manifestanti s-au adunat din nou in capitala belarusa, sambata, pentru a protesta impotriva realegerii presedintelui Aleksandr Lukasenko, a transmis AFP, conform G4media.

Ce cadouri obisnuieste Igor Dodon sa-i ofere lui Aleksandr Lukasenko

Presedintele Belarusului, Aleksandr Lukasenko, a dezvaluit ce cadouri obisnuieste sa-i faca Igor Dodon de ziua sa de nastere. Potrivit liderului de la Minsk, presedintele moldovean ii ofera de fiecare data o singura sticla de coniac pentru ca stie ca eu nu sunt consumator de alcool.

Rusia denunta tentative straine de destabilizare a Belarus

Ministerul rus de Externe a denuntat joi tentative straine de destabilizare a Belarusului, tara zguduita de patru zile de proteste de amploare ce contesta realegerea presedintelui Aleksandr Lukasenko, relateaza AFP.

PUTIN II RASPUNDE LUI LUKASENKO: Toate problemele aparute vor fi rezolvate curand

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a raspuns omologului sau din Belarus, Aleksandr Lukasenko, declarandu-se increzator ca problemele din Belarus se vor rezolva, anunta Kremlinul, conform Digi24.

Belarus. Regimul Lukasenko, acuzat ca aplica tortura: Au arestat si batut copii de 15, 14, 13 ani. Uniunea Europeana ia in calcul adoptarea de noi sanctiuni

Acuzate de aplicarea torturii, autoritatile din Belarus au anuntat vineri eliberarea a peste 2. 000 de persoane dintre cele aproape 7. 000 arestate in marja protestelor din ultimele zile.

Gabriela Firea ofera sprijin financiar de 1.000 de euro celor care doneaza plasma convalescenta

Proiectul Gabrielei Firea Doneaza plasma, salveaza vieti! Sprijin financiar in valoare de 1. 000 de .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )