Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rusia: Opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare

B1 B1,
Rusia: Opt persoane au murit intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare

Opt persoane au murit, iar alte sase au fost ranite, intr-un incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare din Altai Siberia), informeaza AFP. in urma stingerii incendiului, pompierii au descoperit trupurile a. continuă pe B1

Patru persoane au murit intr-un accident la Chirnogeni. Un alt tanar este grav ranit

Grav accident de circulatie in comuna constanteana Chirnogeni. Patru tineri cu varste intre 18 si 30 ani au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat cu toata viteza intr-un magazin. O alta persoana a ajuns la spital in stare foarte grava.

INCENDIU la un centru de dezintoxicare din Rusia. 8 persoane au murit

Opt persoane au murit duminica intr-un incendiu care a distrus un centru de dezintoxicare pentru persoane dependente de droguri si alcoolici in Altai, in centrul Rusiei, au anuntat anchetatorii, relateaza AFP,.

Incendiu la un centru de dezintoxicare din Rusia: Opt cadavre au fost gasite dupa stingerea focului

Un incendiu izbucnit duminica la un centru de dezintoxicare pentru depedenti de droguri si alcool din Altai,Rusia, a cauzat moartea a opt persoane, anunta Russia Today. Puternicul foc a fost in cele din.

SUA: Cel putin 10 persoane au murit intr-o tornada produsa in Oklahoma

Cel putin 10 persoane au murit, duminica, intr-o tornada ce s-a produs in statul american Oklahoma, relateaza AFP. Tornada, care a distrus mai multe cladiri, a afectat in special orasul Quapaw, situat in nord-es.

Arabia Saudita: Alte opt persoane au decedat din cauza coronavirusului MERS

Un numar de opt persoane infectate cu coronavirusul MERS au decedat in Arabia Sautida, numarul mortilor in regat ridicandu-se la 102, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP, potrivit Mediafax.

Arabia Saudita: Alte opt persoane au decedat din cauza coronavirusului MERS

Un numar de opt persoane infectate cu coronavirusul MERS au decedat in Arabia Sautida, numarul mortilor in regat ridicandu-se la 102, a anuntat Ministerul Sanatatii, citat de AFP. Printre victime figureaza.

Batran nevazator din Buzau, carbonizat intr-un incendiu

Un buzoian de 89 de ani, nevazator, a murit carbonizat in propria bucatarie. Evenimentul s-a produs sambata dimineata, intr-un bloc de pe strada Bistritei din municipiul Buzau.

Cinci militari NATO au murit intr-un accident de elicopter in Afganistan

Cinci militari din cadrul Fortei Internationale NATO in Afganistan au murit astazi intr-un accident de elicopter, in sudul tarii. Circumstantele accidentului urmeaza sa fie examinate, a anuntat ISAF.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )