Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rusia pierde 32 de miliarde euro anual din cauza sanctiunilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia pierde 32 de miliarde euro anual din cauza sanctiunilor

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro 40 de miliarde de dolari) pe an din cauza sanctiunilor impuse de Occident pe fondul conflictului din Ucraina, estimeaza ministrul de finante de la Moscova, Anton Siluanov, care anticipeaza si un minus de pana la 80 de miliarde de euro din cauza scaderii pretului petrolului. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul rus de Finante: Rusia va pierde 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale si pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrolului, a estimat luni ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, citat de AFP.

Rusia pierde zeci de miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale si a scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va rezista - ministrul Finantelor, Anton Siluanov

Rusia va pierde peste 30 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor internationale, la care se pot adauga alte 70-80 miliarde din cauza scaderii cotatiei petrolului, dar economia sa va evita catastrofa, afirma ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov, potrivit agentiei Tass, citata de AFP.

Romania va pierde 17 miliarde de euro in urmatorii zece ani, daca nu investeste 6% din PIB in educatie

Aproximativ doua treimi din banii publici alocati educatiei se indreapta spre cei mai instariti romani. In plus, Romania este tara care aloca cel mai mic buget educatiei, din toata Uniunea Europeana. Daca Romania mentine investitia in invatamant la acest nivel, va pierde in urmatorii zece ani intre 12 si 17 miliarde euro, bani care se vor duce in ajutoare sociale pentru cei care nu isi vor gasi un loc de munca si care, din cauza saraciei, vor avea o sanatate precara. Avertismentul a fost lansat de UNICEF, care a prezentat concluziile studiului Costul Investitiei Insuficiente in Educatie in Romania, realizat in colaborare cu Ministerul Educatiei.

Rusia ar putea pierde 32 de miliarde de euro pe an pe fonsul sanctiunilor economice impuse de occident

Rusia ar putea pierde 32 de miliarde de euro pe an pe fonsul sanctiunilor economice impuse de occident. La aceasta s-ar putea adauga o pierdere suplimentara de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrolului, potrivit ministrul rus al Finantelor, Anton Siluanov.

Romania va pierde 17 miliarde de euro, fara 6% din PIB in educatie

Aceasta este concluzia categorica a UNICEF, care a prezentat concluziile studiului Costul Investitiei Insuficiente in Educatie in Romania, realizat in colaborare cu Ministerul Educatiei. Pierderile ar urma sa se contorizeze in perioada 2015-2020.

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale

Rusia ar urma sa piarda 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, relateaza AFP. De asemenea, va inregistra pierderi de pana la 80 de miliarde de euro din cauza prabusirii cursului petrol.

Volkswagen va investi peste 85 miliarde euro in urmatorii cinci ani

Grupul Volkswagen a prezentat un plan de investitii de 85,6 miliarde euro pentru perioada 2015-2019, cea mai mare parte din buget fiind gandit pentru dezvoltarea de automobile ecologice si pentru modernizarea metodelor de productie. Volkswagen Group are un an record de vanzari, depasind 7 milioane unitati in primele noua luni. China a fost cea mai mare piata, cu 2,35 milioane masini.

Efectul sanctiunilor occidentale asupra Rusiei: pierderi de 32 mld. euro

Sanctiunile occidentale ar genera pierderi de 32 de miliarde de euro pe an din cauza sanctiunilor occidentale, iar prabusirea cursului petrolului ar aduce pierderi de pana la 80 de miliarde de euro, a apreciat luni ministrul rus al Finantelor, Anton.

Costurile poluarii atmosferice in UE, 189 miliarde euro

Poluarea aerului, in special cea provenita de la centralele electrice pe baza de carbune, au costat Uniunea Europeana pana la 189 miliarde euro 235 miliarde dolari) in 2012 - suma egala cu Produsul Intern Brut PIB) al Finlandei, potrivit unui raport publicat astazi de Agentia Europeana de Mediu AEM), citat de Reuters.

Greva in Sierra Leone: Cadavrele unor persoane decedate din cauza Ebola, abandonate in strada

Angajatii echipei speciale pentru ingroparea mortilor de Ebola din Sierra Leone au abandonat cadavre in fata unui spital pentru a protesta fata de esecul autoritatilor de a le plati bonusurile cuvenite,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )