Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Moscova se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov, citat de Tass, in pagina electronica. continuă pe Hotnews

Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Moscova se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov, citat de Tass, in pagina electronica.

Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Moscova se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta.

Nou convoi umanitar din partea Rusiei pentru Ucraina

Rusia se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov.

Rusia pregateste convoiul umanitar cu numarul 6 pentru estul Ucrainei

Rusia pregateste un al saselea convioi umanitar care va fi trimis in estul Ucrainei, cu medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov, citat de Tass, in pagina electronica.

Declaratie ONU impotriva votului separatistilor in estul Ucrainei, blocata de

Rusia a blocat initiativa altor state membre ale Consiliului de Securitate al ONU cu privire la o declaratie care sa condamne alegerile separatiste din estul Ucrainei.

Casa Alba: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale

Washingtonul a catalogat alegerile legislative si prezidentiale din regiunile separatiste ucrinene Lugansk si Donetk, ca fiind ilegale. De asemenea, SUA a avertizat Rusia sa nu se implice in destabiliza situatiei in estul Ucrainei.

Rusie se opune unei initiative ONU care condamna alegerile separatiste din estul Ucrainei

Rusia s-a opus initiativei altor state membre ale Consiliului de Securitate al ONU care doreau sa emita o declaratie condamnand alegerile separatiste din estul Ucrainei, a declarat luni ambasadorul ucrainean,.

Uniunea Europeana: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale si reprezinta un nou obstacol in procesul de pace

Uniunea Europeana a denuntat scrutinul organizat duminica de rebelii prorusi in regiunile Donetk si Lugansk, din estul Ucrainei, afirmand ca aceste alegeri sunt ilegale si vor constitui un nou obstacol in procesul de pace, informeaza AFP.

Tensiunea creste din nou in estul Ucrainei. Maine vor avea loc alegeri in asa-numita republica Donetk

Maine sunt programate alegeri in asa-zisa Republica Donetk din estul Ucrainei, relateaza AFP, stirea fiind preluata de Mediafax. Separatistii prorusi vor astfel sa castige legitimitate.

Ultimul bilant al conflictului din estul Ucrainei: peste 4.000 de morti, 300 numai in ultimele zece zile

Conflictul din estul Ucrainei, zona au loc lupte armate intre fortele proguvernamentale si separatisii prorusi, s-a soldat cu 4. 035 de morti in peste sase luni si jumatate, dintre care aproximativ 300 in ultimele zece zile, potrivit unui nou raport al ONU, informeaza Le Monde in editia sa electronica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )