Libnet.ro
UNICEF

22:30

Rusia ar putea desfasura la Marea Neagra si Marea Baltica doua statii radar de ultima generatie

România Liberă România Liberă,
Rusia ar putea desfasura la Marea Neagra si Marea Baltica doua statii radar de ultima generatie

Pentru a compensa cresterea activitatii NATO, Rusia ar putea desfasura la Marea Neagra si Marea Baltica doua statii radar de ultima generatie, capabile sa controleze zona limitrofa pe o distanta de 200 de mile, a declarat pentru agentia de presa rusa Interfax o sursa de informatie avizata. Se asteapta ca radarul trans-orizont modificat Podsolnuh sa devina operational la Marea Baltica in 2017, a declarat sursa citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Un barbat din Belarus, care plutea pe o barca pe Marea Neagra, salvat de politistii de frontiera. El a cerut azil politic in Romania

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intervenit pentru salvarea unui cetatean din Belarus, care se afla pe o barca improvizata, ce plutea in deriva pe Marea Neagra.

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

NATO va aproba o brigada aliata in Romania, nu si o forta navala a tarilor aliate riverane la Marea Neagra

La summitul din Polonia, care incepe vineri, NATO va decide infiintarea unei brigazi multinationale in Romania, dar nu si o forta navala a statelor aliate riverane la Marea Negra, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord Atlantice, Jens Stoltenberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )