Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un barbat din Belarus, care plutea pe o barca pe Marea Neagra, salvat de politistii de frontiera. El a cerut azil politic in Romania

Adevărul Adevărul,
Un barbat din Belarus, care plutea pe o barca pe Marea Neagra, salvat de politistii de frontiera. El a cerut azil politic in Romania

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au intervenit pentru salvarea unui cetatean din Belarus, care se afla pe o barca improvizata, ce plutea in deriva pe Marea Neagra. continuă pe Adevărul

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Un barbat din Belarus, salvat din apele Marii Negre de Garda de Coasta. Voia sa ajunga in America de Sud

Un barbat din Belarus aflat pe o barca improvizata ce plutea in deriva pe Marea Neagra, in dreptul localitatii Mangalia, a fost salvat de politistii de frontiera ai Garzii de Coasta, au informat marti reprezentantii institutiei.

Rusia ar putea desfasura la Marea Neagra si Marea Baltica doua statii radar de ultima generatie

Pentru a compensa cresterea activitatii NATO, Rusia ar putea desfasura la Marea Neagra si Marea Baltica doua statii radar de ultima generatie, capabile sa controleze zona limitrofa pe o distanta de 200 de mile, a declarat pentru agentia de presa rusa Interfax o sursa de informatie avizata. Se asteapta ca radarul trans-orizont modificat Podsolnuh sa devina operational la Marea Baltica in 2017, a declarat sursa citata de Agerpres.

NATO va aproba o brigada aliata in Romania, nu si o forta navala a tarilor aliate riverane la Marea Neagra

La summitul din Polonia, care incepe vineri, NATO va decide infiintarea unei brigazi multinationale in Romania, dar nu si o forta navala a statelor aliate riverane la Marea Negra, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord Atlantice, Jens Stoltenberg.

Un barbat din Emiratele Arabe Unite a fost arestat in SUA pentru ca a fost confundat cu un membru ISIS (VIDEO)

Un barbat din Emiratele Arabe Unite Ahmed al-Menhali a fost arestat la Ohio pentru ca a fost confundat cu un membru al Statului Islamic de un angajat la hotelului in care se afla, informeaza.

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Doi barbati din Brasov care s-au dat drept inspectori ANAF au fost condamnati definitiv pentru inselaciune

Doi barbati au pretins ca sunt inspectori au fiscului si au inceput sa faca controale la restaturantele din centrul Brasovului, potrivit adevarul. ro. Barbatii cereau documente, se prefaceau ca.

A pus asta in chiuveta si a scapat de mirosurile neplacute din chiuveta si din scurgere! Care e metoda geniala

Nu este nimic mai neplacut decat mirosul care iese din chiuveta sau din scurgere. In loc sa apelezi la produse chimice, poti incerca acest truc ieftin care te scapa de probleme. Pentru aceasta reteta ai nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )