Libnet.ro
UNICEF

00:08

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

România Liberă România Liberă,
Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron. continuă pe România Liberă

Basescu despre Brexit: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie

Fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca pierderile vor fi in Europa.

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Cati romani sunt de fapt in Marea Britanie. Masura fara precedent luata dupa Brexit

Romania va asigura cetatenilor ei o prezenta decenta si consistenta in Marea Britanie. Este asigurarea data de noul ambasador la Londra romanilor care traiesc si muncesc in Regat,.

BREXIT. Marea Britanie nu va parasi UE, crede ministrul austriac al Finantelor

Marea Britanie nu va parasi Uniunea Europeana, in pofida rezultatului referendumului din 23 iunie, apreciaza ministrul austriac al Finantelor, Hans Jorg Schelling, citat de presa germana. Marea.

Brexit. Taxa pe corporatii ar putea fi redusa cu cinci procente, in Marea Britanie

Ministrul de Finante britanic, George Osborne, doreste sa pastreze investitiile business-urilor in Marea Britanie prin reducerea taxei pe corporatii de la 20% la 15%.

VIDEO. Brexit. Farage a demisionat de la conducerea UKIP: Scopul meu a fost sa scot Marea Britanie din UE

Nigel Farage: Scopul meu in politica a fost sa scot Marea Britanie din Uniunea Europeana. Prin urmare, mi se pare corect sa renunt acum sa mai fiu liderul UKIP.

Traian Basescu: UE va pierde mai mult decat Marea Britanie dupa Brexit

Liderul PMP, fostul presedinte Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca, in opinia sa, Marea Britanie nu va avea pierderi majore dupa iesirea din Uniunea Europeana, apreciind ca 'pierderile vor fi in Europa', informeaza Agerpres.

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC.

Basescu: Brexit ar putea afecta romanii care lucreaza in Marea Britanie, dar si contributiile UE pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca, dupa iesirea Marii Britanii din UE, Romania s-ar putea confrunta cu probleme legate de contributiile pe care tara noastra le primeste de la UE si, de asemenea, cu efectul pe care il poate avea iesirea asupra pietei fortei de munca din Regatul Unit si accesul la educatie a tinerilor romani.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )