Libnet.ro
UNICEF

01:05

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru. continuă pe Antena3

Avertisment pentru romanii care ajung in Turcia: Numarul accidentelor de circulatie a crescut in perioada Ramadanului

Romanii care merg in vacanta in Turcia trebuie sa tina cont de starea traficului, numeroase accidente petrecandu-se in ultima vreme in Peninsula Asia Mica. Astfel, cel putin 32.

Basescu: Brexit ar putea afecta romanii care lucreaza in Marea Britanie, dar si contributiile UE pentru Romania

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca, dupa iesirea Marii Britanii din UE, Romania s-ar putea confrunta cu probleme legate de contributiile pe care tara noastra le primeste de la UE si, de asemenea, cu efectul pe care il poate avea iesirea asupra pietei fortei de munca din Regatul Unit si accesul la educatie a tinerilor romani.

Atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Italiei ca asociatia pilotilor si asistentilor de zbor apartinand companiilor aeriene Alitalia si Meridiana a anuntat o greva in intervalul 11,00 - 15,00 ora locala).

Brexit. Statutul cetatenilor UE care locuiesc in Marea Britanie va fi stabilit la negocieri

Viitorul premier al Marii Britanii va avea rolul de a decide care este statutul cetatenilor din statele Uniunii Europene care traiesc in Marea Britanie, a declarat, luni, o purtatoare de cuvant a sefului Guvernului de Londra, David Cameron.

S and P si-a revizuit estimarile de crestere pentru zona euro si Marea Britanie, dupa Brexit

Cresterea economica inregistrata de zona euro in 2017 si 2018 va fi mai mica din cauza deciziei Marii Britanii de a iesi din Uniunea Europeana, a apreciat luni agentia de evaluare financiara S and P Global Ratings, informeaza CNBC.

Europarlamentarii PSD ii cer lui Iohannis sa prezinte un plan pentru romanii din Marea Britanie

Delegatia eurodeputatilor PSD spera ca la consultarile de la Cotroceni pe tema Brexit, presedintele Klaus Iohannis sa prezinte un plan privind gestionarea situatiei romanilor din Marea Britanie. Social-democratii din PE sustin ca presedintele Iohannis a avut posibilitatea, la Consiliul European, sa vada exact pozitionarile celorlalti membri ai UE, dar si a liderilor de institutii europene, pentru a formula o pozitie.

Marea Britanie vrea sa reduca cu cinci procente impozitul pentru companii

Ministrul de Finante britanic, George Osbrone, si-a propus sa reduca impozitul pentru companii la 15%, intr-un efort de a pastra investitiile business-urilor in Marea Britanie, in conditiile in care regatul se pregateste sa iasa din Uniunea Europeana, potrivit Mediafax.

Patriarhia Romana, reactie in cazul copiilor romani adoptati de un cuplu de homosexuali din Marea Britanie

Patriarhia Romana a emis un comunicat de presa in care le solicita autoritatilor romane sa intervina in cazul familiei Barbu, ramasa fara copii in Marea Britanie. Tatal copiilor, Florin Barbu, a protestat in repetate randuri fata de preluarea copiilor si incredintarea lor unui cuplu gay din Marea Britanie.

Brexitul, cauzat de cheltuielile scazute in educatie din Marea Britanie

Marea Britanie plateste pretul pentru nivelul ridicat al decalajului si al lipsei cronice de investitii in educatie, care au determinat populatia deziluzionata sa voteze pentru iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), a afirmat ieri directorul general al Credit Suisse banca din Elvetia, n. r. ), Tidjane Thiam, la o conferinta desfasurata in sudul Frantei, transmite CNBC.

Greatest Hits al trupei Queen, cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie

Materialul discografic Greatest Hits 1981) al trupei Queen este cel mai bine vandut album din toate timpurile in Marea Britanie, potrivit unui clasament realizat de Official Charts Company, pentru a marca a 60-a aniversare a sa, informeaza site-ul nme. com, citat de News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )