Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Italiei ca asociatia pilotilor si asistentilor de zbor apartinand companiilor aeriene Alitalia si Meridiana a anuntat o greva in intervalul 11,00 - 15,00 ora locala). continuă pe Ziarul Bursa

Avertisment pentru romanii care ajung in Turcia: Numarul accidentelor de circulatie a crescut in perioada Ramadanului

Romanii care merg in vacanta in Turcia trebuie sa tina cont de starea traficului, numeroase accidente petrecandu-se in ultima vreme in Peninsula Asia Mica. Astfel, cel putin 32.

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Surpriza de zile mari pentru britanicii care au trecut prin gara St. Pancras din Londra! Binecunoscutul muzician Bill Bailey, interpretare de exceptie pentru calatori (VIDEO)

Cei care au avut treaba luni in gara St. Pancras din Londra au avut parte de o surpriza. Bill Bailey, cunoscut muzician si actor de comedie din Regat, i-a surprins cu un numar de zile mari, arata B1.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )