Libnet.ro
UNICEF

07:30

Surpriza de zile mari pentru britanicii care au trecut prin gara St. Pancras din Londra! Binecunoscutul muzician Bill Bailey, interpretare de exceptie pentru calatori (VIDEO)

B1 B1,
Surpriza de zile mari pentru britanicii care au trecut prin gara St. Pancras din Londra! Binecunoscutul muzician Bill Bailey, interpretare de exceptie pentru calatori (VIDEO)

Cei care au avut treaba luni in gara St. Pancras din Londra au avut parte de o surpriza. Bill Bailey, cunoscut muzician si actor de comedie din Regat, i-a surprins cu un numar de zile mari, arata B1. continuă pe B1

Viata bate filmul: a plecat din hotelarie, a trecut prin real estate si conduce acum marketingul celui mai mare lant de cinematografe

Ioana Ionescu are, la doar 35 de ani, o experienta profesionala inedita si bogata. In ultimii 13 ani a trecut prin domenii diverse, de la concierge intr-un hotel de top din Bucuresti la real estate si in final la carma marketingului celui mai mare lant.

Meciul mult asteptat, o dezamagire de zile mari: Salvarea a venit de la punctul cu var. Germania - Italia, decis dupa 18 penalty-uri dintre care sapte s-au ratat

Ceea ce ar fi trebuit sa fie un duel palpitant, intre cele mai bune nationale de la Euro 2016 pana acum, a oferit un fotbal plictisitor pe care specialistii il numesc tacticizat.

Atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau se deplaseaza pe teritoriul Italiei ca asociatia pilotilor si asistentilor de zbor apartinand companiilor aeriene Alitalia si Meridiana a anuntat o greva in intervalul 11,00 - 15,00 ora locala).

Veste proasta pentru romanii care lucreaza in Marea Britanie

Un ministru conservator din Marea Britanie declara ca nu poate garanta ca cetatenii UE pot ramane in Marea Britanie dupa ce tara paraseste blocul comunitar. James Brokenshire, ministrul pentru.

Avertisment pentru romanii care ajung in Turcia: Numarul accidentelor de circulatie a crescut in perioada Ramadanului

Romanii care merg in vacanta in Turcia trebuie sa tina cont de starea traficului, numeroase accidente petrecandu-se in ultima vreme in Peninsula Asia Mica. Astfel, cel putin 32.

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )