Libnet.ro
UNICEF

00:08

Rusia a REDESCHIS o baza militara din Oceanul Arctic

Antena3 Antena3,
Rusia a REDESCHIS o baza militara din Oceanul Arctic

Rusia a trimis sambata sase nave care transporta personal si echipament catre o baza militara din epoca sovietica in Oceanul Arctic, pe care o redeschide pentru a-si consolida prezenta in regiune, au. continuă pe Antena3

Rusia redeschide o baza militara din Oceanul Arctic

Rusia a trimis astazi sase nave cu personal si echipament spre o baza militara din Oceanul inghetat, inaugurata in perioada sovietica, pe care o va redeschide ca sa isi intareasca prezenta in regiune, scrie AFP, citand presa rusa.

Rusia redeschide o baza militara din Oceanul Arctic

Rusia a trimis sambata sase nave care transporta personal si echipament catre o baza militara din epoca sovietica in Oceanul Arctic, pe care o redeschide pentru a-si consolida prezenta in regiune, au anuntat agentiile de presa rusesti.

Rusia redeschide o baza militara din Oceanul Arctic si trimite sase nave cu personal si echipament

Rusia a trimis sambata sase nave cu personal si echipament catre o baza militara datand din perioada sovietica in Oceanul Arctic, pe care o va redeschide pentru a isi intari prezenta in regiune, relateaza agentiile rusesti, potrivit AFP.

Rusia redeschide o baza militara din Oceanul Arctic, intr-o zona bogata in hidrocarburi

Rusia a trimis sambata sase nave care transporta personal si echipament catre o baza militara din epoca sovietica in Oceanul Arctic, pe care o redeschide pentru a-si consolida prezenta in regiune, au anuntat agentiile de presa rusesti, citate de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )