Libnet.ro
UNICEF

08:30

Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan acordul de formare a Uniunii Economice Eurasiatice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan acordul de formare a Uniunii Economice Eurasiatice

Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat astazi acordul pentru formarea Uniunii Economice Eurasiatice, destinate sa amplifice integrarea intre cele trei foste republici sovietice deja legate in cadrul Uniunii vamale, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan un acord pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice, un proiect ce ar urma sa permita reinstaurarea influentei Moscovei.

Tratatul pentru constituirea Uniunii Economice Eurasiatice va fi semnat joi de Rusia, Belarus si Kazahstan

Tratatul pentru constituirea Uniunii Economice Eurasiatice va fi semnat joi de Rusia, Belarus si Kazahstan, organizatia urmand sa fie infiintata oficial la 1 ianuarie 2015, anunta Presedintia Rusiei, citata de Itar-Tass .

Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat tratatul pentru formarea Uniunii economice eurasiatice

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice, un proiect ce ar urma sa permita reinstaurarea influentei Moscovei in randul fostelor republici sovietice.

Rusia, Belarus si Kazahstan vor semna joi tratatul de constituire a Uniunii Economice Eurasiatice

Rusia, Belarus si Kazahstan vor semna, joi, Tratatul pentru constituirea Uniunii Economice Eurasiatice, organizatia urmand sa fie infiintata oficial la 1 ianuarie 2015, anunta Presedintia Rusiei, citata de Itar-Tass.

Rusia, Belarus si Kazahstan semneaza joi tratatul pentru constituirea Uniunii Economice Eurasiatice

Rusia, Belarus si Kazahstan vor semna, joi, Tratatul pentru constituirea Uniunii Economice Eurasiatice. Organizatia urmeaza sa fie infiintata oficial la 1 ianuarie 2015, anunta Presedintia Rusiei, relateaza.

Lukasenko: Ucraina trebuie sa se alature Uniunii economice eurasiatice

Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko a apreciat ca Ucraina trebuie sa se alature, mai devreme sau mai tarziu, Uniunii economice eurasiatice formate joi de catre Belarus, Kazahstan si Rusia .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )