Libnet.ro
UNICEF

06:00

Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice

B1 B1,
Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan un acord pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice, un proiect ce ar urma sa permita reinstaurarea influentei Moscovei. continuă pe B1

Rusia a semnat un acord cu doua tari pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat, joi, cu presedintii din Belarus si Kazahstan, un acord pentru crearea unei Uniuni economice eurasiatice. Proiectul este menit sa permita restaurarea influentei Moscovei asupra fostelor republici sovietice,.

Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat tratatul pentru formarea Uniunii economice eurasiatice

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan crearea unei Uniuni economice eurasiatice, un proiect ce ar urma sa permita reinstaurarea influentei Moscovei in randul fostelor republici sovietice.

Uniunea Economica Eurasiatica. Vladimir Putin a semnat documentul astazi

Liderul rus Vladimir Putin a semnat, joi, cu omologii sai din Belarus si Kazahstan un acord pentru crearea unei Uniuni Economice Eurasiatice. Uniunea Economica Eurasiatica ar urma sa permita reinstaurarea.

Rusia a semnat cu Belarus si Kazahstan acordul de formare a Uniunii Economice Eurasiatice

Rusia, Belarus si Kazahstan au semnat astazi acordul pentru formarea Uniunii Economice Eurasiatice, destinate sa amplifice integrarea intre cele trei foste republici sovietice deja legate in cadrul Uniunii vamale, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )