Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si Statele Unite

ACTUALIZARE 16:42 Rex Tillerson recunoaste ca exista dezacorduri acute cu Moscova Secretarul de stat american Rex Tillerson i-a spus astazi omologului sau rus Serghei Lavrov ca doreste sa foloseasca actualele discutii de la Moscova pentru a intelege de ce Rusia si SUA au dezacorduri acute si sa gaseasca o modalitate de rezolva aceste divergente, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 16:22 Vladimir Putin: Relatiile dintre Rusia si SUA s-au deteriorat in timpul administratiei Trump ---------- Rusia dispune de informatii conform carora in Siria se pun la cale noi provocari cu arme chimice care sa fie puse pe seama presedintelui Bashar al-Assad, a declarat, ieri, presedintele rus, Vladimir Putin, anuntand ca intentioneaza ca solicite Organizatiei Internationale pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) sa investigheze atacul chimic de la Khan Shaykhun, relateaza agentiile AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si Statele Unite

Rusia dispune de informatii conform carora in Siria se pun la cale noi provocari cu arme chimice care sa fie puse pe seama presedintelui Bashar al-Assad, a declarat, ieri, presedintele rus, Vladimir Putin, anuntand ca intentioneaza ca solicite Organizatiei Internationale pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) sa investigheze atacul chimic de la Khan Shaykhun, relateaza agentiile AFP si Reuters.

Tillerson: Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si SUA

Secretarul american de Stat, Rex Tillerson, a declarat ca Rusia trebuie sa aleaga intre a-l sprijini in continuare pe presedintele sirian, Bashar al-Assad, Iranul si organizatia terorista Hezbollah sau a se ralia pozitiei SUA.

Consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, Herbert McMaster: Moscova trebuie sa aleaga intre cooperare si competitie

Consilierul prezidential american pentru Siguranta Nationala, Herbert McMaster, a declarat ca Moscova trebuie sa decida daca isi doreste o relatie de cooperare sau una de competitie cu Washingtonul.

Siria si Coreea de Nord, cauzele unui conflict global? Rusia, Statele Unite si China ar putea intra intr-un val de crize geopolitice

Cuvantul incertitudine ar fi cel mai potrivit pentru a descrie situatia geopolitica globala din acest moment. Nimeni nu are o perspectiva clara asupra a ceea ce Statele Unite, Rusia sau China vor face in probleme de politica externa, precum.

Liderii G7: Rusia trebuie sa inceteze ipocrizia in Siria

Statele grupului G7 vor transmite Rusiei sa inceteze ipocrizia in Siria si sa coopereze cu alte tari pentru a pune capat razboiului civil, a declarat marti ministrul francez de externe, Jean-Marc Ayrault, in marja reuniunii de la Lucca, in centrul Italiei, transmit Reuters si AFP citate de Agerpres.

Statele Unite cer Ungariei sa suspende legea care ameninta functionarea Universitatii Central Europene

Statele Unite au solicitat Ungariei sa suspende implementarea unei legi care ameninta functionarea Universitatii Central Europene, finantata de George Soros. Aceasta universitate este una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, dar ar putea sa-si inchida portile dupa ce presedintele maghiar a promulgat o lege ce fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, transmite Reuters.

SUA nu vor ca Bashar al-Assad sa faca parte din viitorul Siriei VIDEO

Seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, s-a deplasat, ieri, la Moscova, unde s-a intalnit cu omologul sau rus Sergehi Lavrov, dupa ce a participat la reuniunea G8 din Italia. inainte de a pleca spre capitala rusa, Tillerson a declarat ca Statele Unite spera ca presedintele sirian Bashar al-Assad nu va face parte din viitorul Siriei.

Agentii FBI au investigat in urma cu un an un consilier al campaniei Trump pentru presupuse legaturi cu Rusia

Jurnalistii Washington Post au dezvaluit ca agentii Biroului Federal de Investigatii FBI) au anchetat in urma cu un an un consilier al campaniei Trump, fiind ingrijorati ca acesta lucra pentru Rusia. Aceasta este prima confirmare a faptului ca agentiile guvernamentale au monitorizat echipa republicana inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, transmite France Presse.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )