Libnet.ro
UNICEF

18:00

Statele Unite cer Ungariei sa suspende legea care ameninta functionarea Universitatii Central Europene

Adevărul Adevărul,
Statele Unite cer Ungariei sa suspende legea care ameninta functionarea Universitatii Central Europene

Statele Unite au solicitat Ungariei sa suspende implementarea unei legi care ameninta functionarea Universitatii Central Europene, finantata de George Soros. Aceasta universitate este una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, dar ar putea sa-si inchida portile dupa ce presedintele maghiar a promulgat o lege ce fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

SUA cer Ungariei sa suspende legea ce ameninta functionarea universitatilor straine

Statele Unite au solicitat Ungariei sa suspende implementarea unei legi care ameninta functionarea Universitatii Central Europene, finantata de catre americanul George Soros.

Departamentul de Stat al SUA cere Ungariei sa suspende legea care ar urma sa inchida Universitatea Central-Europeana

Departamentul de Stat al SUA a cerut Ungariei sa suspende punerea in aplicare a amendamentelor la Legea invatamantului superior, care ar urma sa afecteze si Universitatea Central-Europeana CEU).

Siria si Coreea de Nord, cauzele unui conflict global? Rusia, Statele Unite si China ar putea intra intr-un val de crize geopolitice

Cuvantul incertitudine ar fi cel mai potrivit pentru a descrie situatia geopolitica globala din acest moment. Nimeni nu are o perspectiva clara asupra a ceea ce Statele Unite, Rusia sau China vor face in probleme de politica externa, precum.

Presedintele ungar a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat ieri legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce poate obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantata de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa

Presedintele ungar Janos Ader a promulgat luni legea care fixeaza noi conditii pentru universitatile cu finantare externa, ce ar putea obliga Universitatea Central Europeana, una dintre cele mai bine cotate institutii de invatamant internationale din Ungaria, finantara de americanul George Soros, sa isi inchida portile, relateaza Reuters.

Premiile Pulitzer 2017: Jurnalistul celebru pentru reportajele care l-au vizat pe Trump in campanie, premiat la categoria Jurnalism national

David Fahrenthold, jurnalistul Washington Post care a ridicat semne de intrebare cu privire la actele caritabile ale lui Donald Trump chiar in timpul campaniei prezidentiale din Statele Unite ale Americii, a primit luni premiul Pulitzer.

Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si Statele Unite

Rusia dispune de informatii conform carora in Siria se pun la cale noi provocari cu arme chimice care sa fie puse pe seama presedintelui Bashar al-Assad, a declarat, ieri, presedintele rus, Vladimir Putin, anuntand ca intentioneaza ca solicite Organizatiei Internationale pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) sa investigheze atacul chimic de la Khan Shaykhun, relateaza agentiile AFP si Reuters.

Rusia trebuie sa aleaga intre Assad si Statele Unite

ACTUALIZARE 16:42 Rex Tillerson recunoaste ca exista dezacorduri acute cu Moscova Secretarul de stat american Rex Tillerson i-a spus astazi omologului sau rus Serghei Lavrov ca doreste sa foloseasca actualele discutii de la Moscova pentru a intelege de ce Rusia si SUA au dezacorduri acute si sa gaseasca o modalitate de rezolva aceste divergente, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 16:22 Vladimir Putin: Relatiile dintre Rusia si SUA s-au deteriorat in timpul administratiei Trump ---------- Rusia dispune de informatii conform carora in Siria se pun la cale noi provocari cu arme chimice care sa fie puse pe seama presedintelui Bashar al-Assad, a declarat, ieri, presedintele rus, Vladimir Putin, anuntand ca intentioneaza ca solicite Organizatiei Internationale pentru Interzicerea Armelor Chimice OIAC) sa investigheze atacul chimic de la Khan Shaykhun, relateaza agentiile AFP si Reuters.

Camera Deputatilor a adoptat legea care ofera imunitate sporita judecatorilor CCR

Astazi a fost adoptat proiectul de lege care ofera imunitate sporita judecatorilor CCR de catre Camera Deputatilor. Acestia nu vor mai putea fi urmariti penal, retinuti, arestati, perchezitionati sau.

Universitatea Central-Europeana ar putea fi inchisa. Presedintele ungar a aprobat legea care pune in pericol prestigioasa institutie finantata de miliardarul George Soros

Universitatea Central-Europeana CEU) din Ungaria, finantata de miliardarul american de origine ungara George Soros, ar putea fi inchisa, dupa ce presedintele ungar Janos Ader a promulgat, luni, o Lege controversata care stabileste noi cerinte pentru universitatile straine din acest stat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )