Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rusia a vandut actiuni de peste 750 milioane de euro detinute la EADS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia a vandut actiuni de peste 750 milioane de euro detinute la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia a vandut actiuni de peste 750 mil. euro la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa, scrie.

Rio Bucovina a investit, in primul semestru, peste cinci milioane de euro

Companai Rio Bucovina a investit, in primele sase luni ale anului, peste cinci milioane de euro pentru a isi creste capacitatea de productie, se arata intr-un comunicat de presa.

Apele Romane au accesat fonduri europene de peste 300 milioane de euro

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a obtinut finantarea a peste 20 de lucrari in valoare 303 de milioane de euro, prin linia de finantare europeana, deschisa la Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, pe Axa 5 POS MEDIU, se arata intr-un comunicat de presa.

Creditele de consum acordate de IFN-uri au totalizat 195 milioane euro

Institutiile financiare nebancare IFN), din cadrul Asociatiei ALB Romania, care cumuleaza 84% din piata de profil a IFN-urilor, au acordat, in primul semestru, credite de consum in valoare de 195 milioane euro, cu 13,6% mai putin decat in perioada similara a anului trecut, din care 172 milioane euro pentru consumul personal, potrivit unui comunicat remis redactiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )