Libnet.ro
UNICEF

15:00

Apele Romane au accesat fonduri europene de peste 300 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apele Romane au accesat fonduri europene de peste 300 milioane de euro

Administratia Nationala Apele Romane ANAR) a obtinut finantarea a peste 20 de lucrari in valoare 303 de milioane de euro, prin linia de finantare europeana, deschisa la Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice, pe Axa 5 POS MEDIU, se arata intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate de inundatii

Cel putin 108 persoane au murit, iar peste 300. 000 au fost afectate de inundatiile provocate de ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan, potrivit autoritatilor locale, citate de.

Inundatii in Pakistan: Cel putin 108 morti si peste 300.000 de persoane afectate.

Ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan au provocat inundatii care s-au soldat cu 108 morti si au afectat peste 300. 000 de persoane, transmite Mediafax. Ploile au afectat 770 de sate si au distrus complet peste 2. 500 de case, a precizat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de gestionare a catastrofelor, au anuntat duminica autoritatile, citate de AFP. Musonul provoaca frecvent pagube in Pakistan, atat in zonele rurale, cat si in marile orase, unde .

Rio Bucovina a investit, in primul semestru, peste cinci milioane de euro

Companai Rio Bucovina a investit, in primele sase luni ale anului, peste cinci milioane de euro pentru a isi creste capacitatea de productie, se arata intr-un comunicat de presa.

Rusia a vandut actiuni de peste 750 milioane de euro detinute la EADS

O banca controlata de stat din Rusia a vandut aproape jumatate din participatia de 5% pe care o detinea la compania europeana de aeronautica si aparare EADS, la un pret estimat la peste 750 milioane de euro in functie de cotatia la bursa.

Cel putin 22 de morti si peste 300 de raniti intr-un atentat comis la Beirut: Este cel mai sangeros atentat din ultimii 30 de ani

Cel putin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite intr-un atentat comis joi la periferia de sud a Beirutului, fieful Hazbollah, potrivit politiei locale, citata de AFP. Explozia, care a avut loc la o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )