Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rusia vinde aproape jumatate din compania care fabrica Kalasnikov

Adevărul Adevărul,
Rusia vinde aproape jumatate din compania care fabrica Kalasnikov

Conglomeratul de stat Russian Technologies Rostec) vinde 49% din Kalasnikov Corporation, producatorul armelor de asalt AK-47, unor investitori rusi pentru 2,5 miliarde de ruble 75 milioane de dolari), potrivit RIA Novosti. continuă pe Adevărul

Afacerea pentru care Putin si-a dat binecuvantarea. Rusia vinde aproape jumatate din Kalasnikov Corporation

Conglomeratul de stat Russian Technologies Rostec) vinde 49% din Kalasnikov Corporation, producatorul armelor de asalt AK-47 unor investitori rusi. Pretul tranzactiei se ridica la 2,5 miliarde de ruble 75 milioan.

Rusia vinde aproape jumatate din Kalasnikov Corporation, pentru 75 milioane de dolari

Conglomeratul de stat Russian Technologies Rostec) vinde 49% din Kalasnikov Corporation, producatorul armelor de asalt AK-47, unor investitori rusi pentru 2,5 miliarde de ruble 75 milioane de dolari), conform presei internationale.

Pretul painii a scazut cu 6%, jumatate din reducerea TVA. Diferenta merge la producatori si retail

Reducerea TVA la 9% pentru panificatie a avut ca efect scaderea cu circa 6% a pretului de vanzare a painii la raft, jumatate din diferenta de pret rezultata la un TVA de 24%, astfel ca incasarile la producatori si in zona de retail au crescut, reiese din datele Consiliului Concurentei.

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8.

Pret minim pentru Nuclearelectrica. Statul a vandut 10% din compania pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8.

Compania care valora 100 de miliarde de dolari in 2007 va fi cumparata cu 4,7 miliarde de dolari

Fairfax Financial Holdings va achizitiona compania BlackBerry pentru 4,7 miliarde de dolari, au anuntat reprezentanti ai ambelor companii citati de Mashable. Compania cu sediul central la Toronto a acceptat sa.

Ministrul de Externe a depus plangeri penale impotriva firmelor din tara care trimit romani in sclavie

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, sambata, comentand cazul muncitorilor romani repatriati din Libia, ca autoritatile de la Bucuresti au facut plangeri penale impotriva acelor firme din.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )