Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8. continuă pe Antena3

Pret minim pentru Nuclearelectrica. Statul a vandut 10% din compania pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8.

Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni pentru 63 milioane de euro.

Compania de stat Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 281,8 milioane lei 63 milioane euro), suma minima vizata prin aceasta operatiune, relateaza Mediafax. Nuclearelectrica a atras 312,4 milioane lei 69,8 milioane euro) printr-o majorare de capital in care a emis actiuni reprezentand 11,077% din capitalul social. Un pachet de 10% din actiuni a fost scos la vanzare la bursa printr-o oferta publica initiala in vederea listarii, iar diferenta de .

RBS a vandut 20% din Direct Line pe un miliard de dolari

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, a obtinut aproape 630 de milioane de lire sterline un miliard dolari) din cea de-a treia vanzare a unei detineri la Direct Line Insurance Group Plc.

Un fost asistent social din Capitala, arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice

Un fost asistent social din Capitala a fost arestat pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, dupa care a vandut-o proxenetilor. Potrivit procurorilor DIICOT, barbatul si un complice al sau.

Campanie din donatii ilegale pentru Traian Basescu si alianta DA

Traian Basescu si Alianta DA au primit ilegal milioane de dolari pentru campania electorala din 2004. Declaratia a fost facuta de Oana Florea, vicepresedintele filialei PC Bucuresti. Peste 7.

Wall Street inchide in scadere din cauza luptei pentru bugetul SUA

Wall Street inchide in scadere sesiunea de vineri, investitorii avand o viziune sumbra asupra negocierilor galopante din Congres privind bugetul SUA si se tem de inchiderea serviciilor publice: Dow Jones a scazut cu 1,19%, iar Nasdaq a cedat 0,39%.

Sindicatele din sanatate protesteaza pentru a treia zi consecutiv in Bucuresti

Aproximativ o suta de angajati din sistemul medical protesteaza vineri, pentru a treia zi consecutiv, in fata Ministerului Sanatatii, transmite Agerpres. Protestatarii sunt din Bucuresti si judetele Caras-Severin, Timis, Sibiu, Arges, Mehedinti.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )