Libnet.ro
UNICEF

22:00

Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni pentru 63 milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni pentru 63 milioane de euro.

Compania de stat Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 281,8 milioane lei 63 milioane euro), suma minima vizata prin aceasta operatiune, relateaza Mediafax. Nuclearelectrica a atras 312,4 milioane lei 69,8 milioane euro) printr-o majorare de capital in care a emis actiuni reprezentand 11,077% din capitalul social. Un pachet de 10% din actiuni a fost scos la vanzare la bursa printr-o oferta publica initiala in vederea listarii, iar diferenta de . continuă pe România Liberă

Pret minim pentru Nuclearelectrica. Statul a vandut 10% din compania pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8.

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro

Statul a vandut 10% din compania Nuclearelectrica pentru 63 de milioane de euro. Suma reprezinta pretul minim pentru care statul a listat la bursa pachetul de actiuni. La aceasta suma se mai adauga alte 6,8.

O noua majorare de capital la Gothaer Asigurari Reasigurari: Grupul german a mai adus sase milioane de euro in companie si detine acum 82,3% din actiuni

Grupul german Gothaer si-a extins controlul detinut asupra asiguratorului local Gothaer Asigurari Reasigurari, fosta Platinum Asigurari, in urma unei majorari de capital prin aport de numerar de 2,45 milioane euro si plata unei prime de emisiune de 3,54 milioane euro, conform unei hotarari a adunarii generale a actionarilor din data de 30 iulie 2013, publicata luni in Monitorul Oficial. In urma acestei operatiuni, ceilalti doi actionari minoritari, Constantin Toma si Efraim Naimer, mai detin 8,85% din actiuni si respectiv 7,70% din actiuni.

Cresterea contributiilor, solutia viabila pentru alocarea a 6% din PIB pentru sanatate

Cresterea contributiilor angajator-angajat) reprezinta solutia viabila pentru cresterea finantarii publice a sectorului sanitar la 6% din PIB incepand de anul viitor, considera Federatia Solidaritatea Sanitara.

Parintii au manifestat in Piata Unirii din Capitala pentru siguranta copiilor lor

Parintii au manifestat in Piata Unirii din Capitala in semn de sustinere pentru legea lui Ionut, copilul de patru ani ucis de canii maidanezi. Oamenii s-au mobilizat pe internet si au iesit in strada,.

RBS a vandut 20% din Direct Line pe un miliard de dolari

Royal Bank of Scotland Group Plc RBS), cea mai mare banca britanica detinuta de stat, a obtinut aproape 630 de milioane de lire sterline un miliard dolari) din cea de-a treia vanzare a unei detineri la Direct Line Insurance Group Plc.

Ponta vrea asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat, astazi, la Helsinki, premierul Ponta.

Ponta cere asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat premierul Ponta, dupa ce l-a informat pe prim-ministrul finlandez ca in Romania exista o dezbatere privind viitorul mineritului, transmite Mediafax.

Star din filme pentru adulti: Nu as accepta sa fac sex cu clovni

Le-a incercat pe toate sau aproape pe toate in industria pentru adulti, insa stie exact cand trebuie.

Diana Munteanu: M-as muta din Romania pentru familie!

Diana Munteanu Niculescu recunoaste ca, desi ii place in Romania, s-ar muta in alta tara, de dragul familiei, daca sotul ei, Claudiu Niculescu, ar fi nevoit, din pricina activitatii sportive, sa locuiasca o lunga perioada de timp peste hotare.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )