Libnet.ro
UNICEF

22:00

Star din filme pentru adulti: Nu as accepta sa fac sex cu clovni

Antena3 Antena3,
Star din filme pentru adulti: Nu as accepta sa fac sex cu clovni

Le-a incercat pe toate sau aproape pe toate in industria pentru adulti, insa stie exact cand trebuie. continuă pe Antena3

Star din CSI divorteaza dupa 18 luni de la separare

Inca un mariaj de vedete a ajuns la final. Wallace Langham, star din CSI, a depus actele de divort.

Ponta vrea asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat, astazi, la Helsinki, premierul Ponta.

Ponta cere asistenta tehnica din Finlanda pentru exploatari miniere cu tehnologii avansate de mediu

Autoritatile romane vor schimba informatii cu cele finlandeze si le vor solicita asistenta tehnica pentru lucrari de exploatare miniera cu tehnologii avansate, a declarat premierul Ponta, dupa ce l-a informat pe prim-ministrul finlandez ca in Romania exista o dezbatere privind viitorul mineritului, transmite Mediafax.

Parintii au manifestat in Piata Unirii din Capitala pentru siguranta copiilor lor

Parintii au manifestat in Piata Unirii din Capitala in semn de sustinere pentru legea lui Ionut, copilul de patru ani ucis de canii maidanezi. Oamenii s-au mobilizat pe internet si au iesit in strada,.

Diana Munteanu: M-as muta din Romania pentru familie!

Diana Munteanu Niculescu recunoaste ca, desi ii place in Romania, s-ar muta in alta tara, de dragul familiei, daca sotul ei, Claudiu Niculescu, ar fi nevoit, din pricina activitatii sportive, sa locuiasca o lunga perioada de timp peste hotare.

Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni pentru 63 milioane de euro.

Compania de stat Nuclearelectrica a vandut 10% din actiuni prin oferta initiala pe Bursa, pentru 281,8 milioane lei 63 milioane euro), suma minima vizata prin aceasta operatiune, relateaza Mediafax. Nuclearelectrica a atras 312,4 milioane lei 69,8 milioane euro) printr-o majorare de capital in care a emis actiuni reprezentand 11,077% din capitalul social. Un pachet de 10% din actiuni a fost scos la vanzare la bursa printr-o oferta publica initiala in vederea listarii, iar diferenta de .

Crin Antonescu: PNL nu impune parlamentarilor sai din Comisia pentru Rosia Montana sa nu se deplaseze in aceasta localitate. Alegerile prezidentiale sunt o tema pentru 2014

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat vineri ca nu are nimic impotriva ca parlamentarii PNL membrii in Comisia pentru proiectul Rosia Montana sa se deplaseze in aceasta localitate, pentru a sta de vorba cu oamenii de acolo, dupa ce in urma cu o saptamana afirmase ca respectiva Comisie va avea resedinta la Bucuresti si ca nu se face comisia la intrarea in galerie.

Putin nu exclude o candidatura la prezidentialele din 2018, pentru un al patrulea mandat la sefia tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat joi ca nu exclude sa candideze pentru un al patrulea mandat de presedinte la alegerile din 2018. Putin a facut declaratia in cadrul unei reuniuni a clubului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2191 seconds )