Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rusii pun Grecia pe harta noului gazoduct Turkish Stream

Adevărul Adevărul,
Rusii pun Grecia pe harta noului gazoduct Turkish Stream

Grecia si Rusia ar putea semna saptamana viitoare un acord care ar permite Atenei sa obtina de la Moscova un avans de circa 5 miliarde de dolari din fondurile destinate constructiei gazoductului Turkish Stream. Acesta trebuie sa livreze gaze naturale din Rusia pana in Turcia, urmand sa fie prelungit pana in Austria, prin Grecia, Macedonia, Serbia si Ungaria. continuă pe Adevărul

Grecia, pe harta noului gazoduct Turkish Stream? Rusia neaga ca se pregateste sa semneze un acord

Grecia si Rusia ar putea semna saptamana viitoare un acord care ar permite Atenei sa obtina de la Moscova un avans de circa 5 miliarde de dolari din fondurile destinate constructiei gazoductului Turkish Stream. Informatia a aparut vineri in Der Spiegel, fiind insa infirmata sambata de purtatorul de cuvant al Kremlinului.

Rusia aseaza Grecia pe harta noului gazoduct Turkish Stream

Grecia si Rusia ar putea semna saptamana viitoare un acord care ar permite Atenei sa obtina de la Moscova un avans de circa 5 miliarde de dolari din fondurile destinate constructiei gazoductului Turkish Stream.

PNL: Intruziunea capitalului rusesc in Europa, anuntata de interesul Federatiei Ruse, Ungariei si Greciei fata de proiectul Turkish Stream

PNL este de parere ca proiectul Turkish Stream, la care si-au anuntat participarea Federatia Rusa, Ungaria si Grecia, anunta deja viitoare disonante in perspectiva unei aparari europene comune in fata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )