Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea e puternica si demna. E inchisa fara probe, doar in baza unor denunturi

B1 B1,
Ruxandra Dragomir: Elena Udrea e puternica si demna. E inchisa fara probe, doar in baza unor denunturi

Elena Udrea a transmis un nou mesaj din arestul politiei, de aceasta data prin intermediul prietenei sale, Ruxandra Dragomir. Udrea subliniaza, ca de fiecare data, abuzul la care este supusa prin masura arestului. continuă pe B1

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest (VIDEO)

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,.

Elena Udrea a primit flori in arest. Cine a vizitat-o pe protejata lui Basescu

Elena Udrea a primit flori in Arestul Central. Mama si prietena sa cea mai buna,Ruxandra Dragomir au vizitat-o in aceasta dimineata. Ruxandra Dragomir a declarat ca nu a vizitat-o pana acum pe Elena.

Elena Udrea, pe Facebook: Dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea afirma, intr-un mesaj postat sambata pe pagina sa de Facebook, ca, dupa ce DNA si Inalta Curte s-au opus punerii in libertate a fostului sau sot, se poate spune ca, intr-adevar, principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca `a fost casatorit cu Elena Udrea`. Sentimentul este ca fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului este tinta si ca toti oamenii apropiati de aceasta trebuie sa fie condamnati la purgatoriu, scrie ea.

Elena Udrea: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea. Oamenii apropiati trebuie sa fie condamnati la purgatoriu

Elena Udrea transmite, pe Facebook, ca dupa ce DNA si iCCJ s-au opus punerii in libertate, se poate spune ca principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu ea. Elena Udrea arata ca Dorin.

Elena Udrea, pe Facebook: Principala vinovatie a lui Dorin Cocos este ca a fost casatorit cu Elena Udrea

Elena Udrea a postat, sambata un mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, intitulat Denuntatorii buni si denuntatorii rai, in care arata ca, Dorin cocos este nevinovat si ca singurul motiv pentru care se afla in arest este ca a fost casatorit cu Elena Udrea.

Exces de putere: Elena Udrea i-a pus SECHESTRU lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor

Elena Udrea i-a pus sechestru pe averea lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor, a afirmat Oana Stancu, vineri, la Exces de putere, de la Antena 3. Este vorba despre actul de partaj incheiat la divortul dintre Elena.

Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, decizia magistratilor iCCJ de a respinge contestatia Elenei Udrea, astfel ca deputatul a ramas in arest preventiv. Tot la clotani va ramane Elena Udrea in urmatoarele 3.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns joi dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea afla joi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Sedinta de judecata se va desfasura cu usile.

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )