Libnet.ro
UNICEF

09:00

S-a deschis partia de sanius din Poiana Brasov

Adevărul Adevărul,
S-a deschis partia de sanius din Poiana Brasov

Pentru cei care nu practica schiul, s-a deschis si partia de sanius din Poiana Brasov. Ca si in sezonul trecut, brasovenii si turistii vor avea la dispozitie trei piste drepte de tubing, o pista de tubing cu viraje si o partie de sanius, totul pe o suprafata de 8. 000 de metripatrati. continuă pe Adevărul

Partiile din Poiana Brasov si Predeal, pregatite pentru schiori. Turnurile de zapada artificiala lucreaza la capacitate maxima

Tunurlie pentru producerea zapezii artificiale pe partiile din Predeal si Poiana Brasov functioneaza la capacitate maxima, datorita scaderii temperaturii in ultimele zile.

Incendiu la o cabana din judetul Brasov: 30 de turisti au fost evacuati

30 de turisti care petreceau Revelionul intr-o casa de vacanta din localitatea brasoveana Lisa au fost evacuati, vineri dimineata, in jurul orei 6:00, dupa ce acoperisul si etajul cladirii din lemn au luat foc. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, capitanul Ciprian Sfreja, a declarat ca cei aproximativ 30 de turisti care se aflau in casa de vacanta au fost evacuati in siguranta si nu s-au inregistrat victime, potrivit Mediafax.

Incendiu la o cabana din judetul Brasov: Aproximativ 30 de turisti au fost evacuati

Aproximativ 30 de turisti care isi petreceau Revelionul intr-o casa de vacanta din localitatea brasoveana Lisa au fost evacuati, vineri dimineata, in jurul orei 06. 00, dupa ce acoperisul si etajul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )