Libnet.ro
UNICEF

09:00

La ce s-a inhamat Guvernul prin noul acord cu FMI

Adevărul Adevărul,
La ce s-a inhamat Guvernul prin noul acord cu FMI

Impozitarea chiriilor, finalizarea pachetului de sanatate, clarificarea listei cu proiecte prioritare pentru bugetul pe anul viitor si lansarea Romgaz pe Bursa ar fi doar cateva dintre angajamentele pe care Executivul de la Bucuresti trebuie sa le indeplineasca in aceasta toamna. continuă pe Adevărul

Georgescu, BNR: Noul acord cu FMI asigura predictibilitate, transparenta si stabilitate ...

Noul acord cu FMI asigura predictibilitate, transparenta si stabilitate mediului de afacei, dar si transparenta deciziilor in sectorul public, insa Romania are in continuare cateva probleme care trebuie rezolvate cu resurse interne, a declarat sambata prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, citat de Mediafax. Dupa ce am avut doua acorduri cu Fondul Monetar International indeplinite cu succes, iata ieri s-a aprobat un alt acord de natura preventiva care asigura credibilitate Romaniei in .

Consiliul Director al FMI a aprobat noul acord preventiv cu Romania

Fondul Monetar International FMI) a avizat vineri scrisoarea de intentie transmisa de autoritatile romane si a aprobat incheierea unui nou acord stand-by cu Romania, cu o durata de doi ani, in valoare de 2.

Noul acord cu FMI, la cald: ce spune omul numarul 2 din BNR

Noul acord cu FMI asigura predictibilitate, transparenta si stabilitate mediului de afaceri, dar si transparenta deciziilor in sectorul public, insa Romania are in continuare cateva probleme care trebuie rezolvate cu resurse interne, a declarat sambata.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2097 seconds )