Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce s-a intamplat la casele de pariuri dupa alegerile de duminica. Suma UIMITOARE pe care a castigat-o un roman

Antena3 Antena3,
Ce s-a intamplat la casele de pariuri dupa alegerile de duminica. Suma UIMITOARE pe care a castigat-o un roman

Un roman a castigat 15. 238 de lei la o casa de pariuri sportive, dupa ce a jucat un bilet in care l-a indicat pe Klaus Iohannis drept castigator al alegerilor prezidentiale de duminica, au declarat, pentru . continuă pe Antena3

Conducerea noului PNL, prima sedinta dupa alegerile prezidentiale de duminica

Prima sedinta a noului PNL a inceput, marti, iar la reuniunea noului PNL, rezultat din fuziunea PNL si PDL, au venit atat presedintele in functie al PNL, Klaus Iohannis, cat si presedintele PDL, Vasile Blaga, si in absenta fostului presedinte al PNL Crin Antonescu. Se pare ca se va discuta strategia politica de urmat dupa alegeri.

Ion Iliescu la urne, nostalgic dupa alegerile din 1990: Sper ca aceasta intinerire sa dea un nou dinamism dezvoltarii viitoare! (VIDEO)

La urne a venit duminica si Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei a facut o comparatie intre alegerile de astazi si cele din 1990. Iliescu s-a declarat nostalgic dupa acea perioada insa sustine ca.

Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe romanii care au mers la vot si a scris ca dupa aceste alegeri Romania a trecut la un alt nivel. Internationalol roman considera ca rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat dupa succesul echipei in fata Irlandei de Nord.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )