Libnet.ro
UNICEF

05:00

Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

România Liberă România Liberă,
Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe romanii care au mers la vot si a scris ca dupa aceste alegeri Romania a trecut la un alt nivel. Internationalol roman considera ca rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat dupa succesul echipei in fata Irlandei de Nord. continuă pe România Liberă

Ciprian Marica, dupa alegeri: Romania a trecut la un alt nivel

Ciprian Marica a postat, luni, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca, dupa alegerile prezidentiale care au avut loc duminica, Romania a trecut la un alt nivel. M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa. Dragi prieteni, un lucru e clar: Romania a trecut la un alt nivel, a precizat atacantul echipei nationale a Romaniei.

PROTESTE in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale

Cateva mii de persoane protesteaza in Capitala, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor la alegerile prezidentiale. Manifestantii au pornit, de la Guvern, pe bulevardul Kisseleff, spre sediul PSD,.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi in Bihor. Ies sau nu bihorenii la vot?

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata prima data duminica la ora 11. 30, pentru ora de referinta 10. Urmatoarele informari vor fi date la 14. 30, iar ultima la 22. 30, care va estima prezenta la vot la alegerile prezidentiale la ora inchiderii urnelor 21.

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014. Turul doi in Salaj. Ies sau nu salajenii la vot

Prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 va fi anuntata de catre Biroul Electoral Central BEC) pe tot parcursul zilei de duminica, incepand cu ora 11. 30 si terminand cu ora 22. adevarul. ro va va tine la curent cu statisticile privind prezenta la vot la alegerile prezidentiale 2014 in judetul Salaj.

Buletinul de vot de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta - stanga, Klaus Iohannis - dreapta

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in.

New York Times: Alegerile prezidentiale din Romania, o problema de incredere/ Niciun candidat nu este susceptibil sa se compare cu Viktor Orban

Adevarata batalie in alegerile de duminica este care dintre candidati, care par de acord asupra problemelor importante, ii poate poate convinge pe romani ca nu va slabi institutiile democratice si centraliza puterea in jurul unui singur partid, ca in Ungaria, comenteaza New York Times, citat de Mediafax.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Ce scriu agentiile de presa din strainatate despre alegerile din Romania

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru.

Romania si-a ales presedintele. Klaus Iohannis - 50.9%. Victor Ponta - 49,1%

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )