Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ciprian Marica, dupa alegeri: Romania a trecut la un alt nivel

Hotnews Hotnews,
 Ciprian Marica, dupa alegeri: Romania a trecut la un alt nivel

Ciprian Marica a postat, luni, pe contul sau de Facebook, un mesaj in care afirma ca, dupa alegerile prezidentiale care au avut loc duminica, Romania a trecut la un alt nivel. M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa. Dragi prieteni, un lucru e clar: Romania a trecut la un alt nivel, a precizat atacantul echipei nationale a Romaniei. continuă pe Hotnews

Marica, dupa alegerile prezidentiale: Romania a trecut la un alt nivel!

Atacantul echipei nationale Ciprian Marica i-a felicitat, pe un cont de socializare, pe romanii care au mers la vot si a scris ca dupa aceste alegeri Romania a trecut la un alt nivel. Internationalol roman considera ca rezultatul alegerilor a fost de asemenea o victorie, care a continuat dupa succesul echipei in fata Irlandei de Nord.

Valeriu Zgonea: Legea amnistiei si gratierii va fi respinsa prin vot in Parlament, dupa alegeri

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a declarat ca, dupa alegeri, proiectul controversat al Legii amnistiei si gratierii va fi reintrodus pe ordinea de zi a Camerei si respins prin vot. De altfel,.

Sotia lui Klaus Iohannis, prima declaratie dupa alegeri

Sotia lui Klaus Iohannis a oferit presei, luni dimineata, prima declaratie dupa alegerea sotului sau ca presedinte al Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )