Libnet.ro
UNICEF

07:00

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Antena3 Antena3,
Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in. continuă pe Antena3

De ce a pierdut Victor Ponta alegerile?

S-ar parea ca in cadrul PSD s-a constituit o traditie ca presedintii acestui partid sa piarda alegerile care par deja castigate. Ce factori au contribuit la ultima contraperformanta a acestui partid?.

De ce a pierdut Victor Ponta alegerile?Candidatul PSD a subestimat toleranta romanilor

S-ar parea ca in cadrul PSD s-a constituit o traditie ca presedintii acestui partid sa piarda alegerile care par deja castigate. Ce factori au contribuit la ultima contraperformanta a acestui partid? se intreabaSilviu Miloiu, specialist in istoria relatiilor internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

Sfatul fostului premier, Emil Boc, pentru Victor Ponta: Ar trebui sa isi dea demisia

Premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, sustine, potrvit RFI, fostul premier Emil Boc, mentionand ca victoria lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale.

Primarul Clujului, Emil Boc, cere demisia lui Victor Ponta. in conditiile in care poporul ti-a zis un Nu atat de categoric

Alegerei prezidentiale 2014. Primarul Clujului, Emil Boc, considera ca premierul Victor Ponta ar trebui sa-si dea demisia, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale.

Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 15.15

Premierul Victor Pona va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. Rezultatul comunicat de BEC este de 54,5% la 45,49%.

Boc cere demisia lui Victor Ponta: Victoria lui Iohannis este a dreptei, a romanilor

Prim-ministrul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, arata fostul premier Emil Boc, citat de RFI. Acesta a adaugat ca victoria lui Klaus Iohannis este o victorie a democratiei romanesti.

Buletinul de vot de la alegerile prezidentiale. Victor Ponta - stanga, Klaus Iohannis - dreapta

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

Alegeri prezidentiale 2014. Cum sunt pozitionati pe buletinul de vot cei doi candidati, Victor Ponta si Klaus Iohannis

Specimenul de buletin de vot pentru turul doi de scrutin de la alegerile prezidentiale, ce se desfasoara duminica, 16 noiembrie 2014, arata asezarea in pagina a celor doi candidati - Victor Ponta si Klaus Iohannis. Aceasta coincide cu orientarea lor politica - de stanga sau de dreapta.

UPDATE Romania si-a ales presedintele. PONTA: L-am sunat pe Iohannis si l-am FELICITAT pentru VICTORIE. Klaus Iohannis - 51.6%. Victor Ponta - 48,4%, estimari IRES la ora 21:00. KIohannis - 51,5%, Ponta - 48,5%, potrivit CURS. Ponta - 50,9%, Iohannis - 49

Potrivit sondajelor la iesirea de la urne, candidatul ACL, Klaus Iohannis, ar fi castigat alegerile prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )