Libnet.ro
UNICEF

09:00

Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 15.15

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta sustine o declaratie de presa la ora 15.15

Premierul Victor Pona va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 15. Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis. Rezultatul comunicat de BEC este de 54,5% la 45,49%. continuă pe Adevărul

Ponta: Sunt hotarat sa raman in functia de premier, doresc sa dialoghez cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi exprima dorinta de dialog cu noul presedinte ales, Klaus Iohannis, mentionand ca nu va demisiona din functia de premier si ca vrea sa continue actul de guvernare cu partenerii actuali, plus PLR.

Aproximativ 50 de timisoreni s-au adunat in Piata Operei pentru a cere demisia premierului Victor Ponta. Urmatoarea intalnire: vineri la ora 18.00

Rezultatul alegerilor prezidentiale in care Klaus Iohannis l-a invins categoric pe Victor Ponta nu este suficient pentru cei 50 de timisoreni care au iesit luni seara sa protesteze in centrul Timisoarei. Manifestantii au cerut demisia lui Victor Ponta si Teodor Melescanu pentru modul dezastruos in care au fost organizate alegerile in diaspora.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 18.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa astazi, la Palatul Cotroceni, de la ora 18. 30, potrivit unui anunt publicat de Administratia Prezidentiala.

Cum si-au cunoscut sotiile Victor Ponta si Klaus Iohannis

Victor Ponta si Klaus Iohannis se lupta maine seara pentru fotoliul de presedinte. Odata cu alegerile, vom afla si cine va fi prima doamna a tarii. Pana atunci, iata cum le-au cunoscut candidatii la functia suprema in stat pe cele care le-au devenit sotii.

Cum au fugit din nou Victor Ponta si Ioana Petrescu de jurnalisti, de teama unor intrebari incomode. PLUS: Ce intrebari ar fi dorit HotNews.ro sa le adreseze

Primul-ministru Victor Ponta va sustine o conferinta de presa la Palatul Victoria, alaturi de ministrul Finantelor Publice, Ioana Petrescu, vineri la ora 10. Acesta era anuntul Guvernului in cursul serii de joi. Conferinta de presa include, in mod firesc, si o sesiune de intrebari si raspunsuri. Toti jurnalistii se asteptau ca Ponta sa anunte triumfator cifre senzationale de la INS. Ca sunt reale sau nu, vom vedea, probabil, in cursul anului viitor. Problema este alta. La final, cand jurnalistii doreau sa puna intrebari pe teme economice, premierul si-a luat ministrul de finante si au fugit. Pur si simplu, nu au dorit sa asculte nicio intrebare din partea jurnalistilor. Insa, nu este pentru prima oara cand cei doi fug din conferintele pe teme economice. Vezi in text ce intrebari ar fi dorit HotNews. ro sa le adreseze.

Filiera Blair: cum a ajuns premierul italian Renzi la Bucuresti pentru a-l sustine pe Victor Ponta

Presa britanica a scris despre un posibil contract intre Victor Ponta si fostul premier britanic Tony Blair inca de la notoria intalnire pe care Blair i-a aranjat-o cu Obama la funeraliile lui Mandela. Desi Ponta a negat ca-l plateste pe Blair - fostul premier britanic are o firma prin care ofera consultanta guvernelor -, Blair si prietenii lui il ajuta constant pe Ponta exact la fel cum ii ajuta pe cei care-i platesc pentru asta.

Basescu: Tariceanu e un Agamita Dandanache, Ponta e tot un pisicut. Basistii sa le dea o lectie!

Presedintele Traian Basescu i-a indemnat pe romani, atat pe cei din tara, cat si pe cei din strainatate, sa mearga la duminica la vot. Fac un apel la basisti sa le dea o lectie!, a spus el, cu referire la Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu care au semnat astazi un acord de formare a USL.

Victor Ponta: E nevoie de o noua legislatie privind participarea la vot a tuturor romanilor. Voi incerca sa salvez prestigiul MAE

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Parlamentului, ca Romania are nevoie de o noua legislatie privind votul din diaspora, pentru a nu se repeta problemele.

Victor Ponta, primele declaratii dupa infrangere: Raman prim-ministru cat am sprijinul coalitiei. Vom respinge legea amnistiei. in PSD sa avem decenta sa tacem o vreme

Primul ministru Victor Ponta a afirmat luni, intr-o declaratie de presa de la Palatul Parlamentului, ca este dispus la dialog cu noul presedinte legitim al Romaniei, Klaus Iohannis. Iohannis este un presedinte.

Raisa Padurean, director adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tirasol, mesaj catre premierul Victor Ponta, dupa ce azi a stat sase ore la coada pentru a vota, in fata Ambasadei Romaniei din Chisinau : De ce va bateti joc de noi?

Am primit la ora 19. 46, in ziua turului doi al alegerilor prezidentiale din Romania, cateva intrebari din Republica Moldova, din partea unui om cu totul special. Este vorba despre doamna Raisa Padurean, directorul adjunct al Liceului Lucian Blaga din Tiraspol. Precizez ca intrebarile sunt adresate premierului Romaniei, Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )