Libnet.ro
UNICEF

09:00

De ce a pierdut Victor Ponta alegerile?Candidatul PSD a subestimat toleranta romanilor

Adevărul Adevărul,
De ce a pierdut Victor Ponta alegerile?Candidatul PSD a subestimat toleranta romanilor

S-ar parea ca in cadrul PSD s-a constituit o traditie ca presedintii acestui partid sa piarda alegerile care par deja castigate. Ce factori au contribuit la ultima contraperformanta a acestui partid? se intreabaSilviu Miloiu, specialist in istoria relatiilor internationale, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Subiectiv: Cum a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale - sase concluzii

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Subiectiv, sase concluzii care sintetizeaza motivele pentru care Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a pierdut alegerile in.

De ce a pierdut Victor Ponta alegerile?

S-ar parea ca in cadrul PSD s-a constituit o traditie ca presedintii acestui partid sa piarda alegerile care par deja castigate. Ce factori au contribuit la ultima contraperformanta a acestui partid?.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTALE 2014 Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

Rezultate prezidentiale 2014: Klaus Iohannis l-a zdrobit pe Victor Ponta la Timisoara. Candidatul ACL a luat 70% din voturi

Rezultatele numaratorilor paralele ale ACL si PSD arata o victorie zdrobitoare a lui Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta in Timis. Potrivit sursei amintite, candidatul ACL a luat 70 la suta din voturi, iar candidatul PSD 30 la suta.

LIVE BLOG. Alegeri prezidentiale 2014, turul doi. Confruntarea dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta

Alegerile prezidentiale 2014 au ajuns in turul doi. Batalia pentru presedintia Romaniei se desfasoara intre Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis ACL).

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Turul doi. Satenii din Botosani cei mai mari fani ai lui Ponta. Candidatul PSD a castigat cu peste 80% in mediul rural

Victor Ponta candidatul PSD la alegerile prezidentiale, desi a fost infrant in cursa pentru scaunul de la Cotroceni de contracadidatul sau sustinut de ACL, Klaus Iohannis se bucura de o mare popularitate in judetul Botosani. Deltfel judetul lui Eminescu se afla pe locul patru in topul bastioanelor social-democrate.

Victor Ponta: Am votat pentru ca toate mamele si bunicii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna, pentru ca toti copiii sa aiba un viitor in Romania (VIDEO)

Victor Ponta, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, a votat duminica dimineata, la ora 10. 00 la Scoala generala nr. 17 din Bucuresti, fiind insotit de familie, dar si de primarul general al Capitalei, Sorin.

Victor Ponta, sustinut de presedintii de organizatii ai PSD

Victor Ponta este sustinut in continuare de mai multi lideri locali ai PSD la conducerea partidului precum si la conducerea Guvernului, relateaza Romania TV. Trecem printr-un moment dificil, am pierdut alegerile.

VIDEO Mandru ca e roman, candidatul PSD Victor Ponta la Presedintie a rostit gresit imnul Romaniei, in emisiuna lui Mihai Gadea de la Antena 3

Invitat, joi seara, la emisiunea moderata de Mihai Gadea la Antena 3, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Victor Ponta, a gresit versurile imnului national. Asta la doar cateva secunde dupa ce a subliniat ca stie nu doar prima strofa, ci toate strofele imnului.

VIDEO Mandru ca e roman, Victor Ponta a rostit gresit imnul Romaniei, in emisiuna lui Mihai Gadea de la Antena 3

Aflat, joi seara, la emisiunea moderata de Mihai Gadea la Antena 3, candidatul PSD la Presedintia Romaniei, Victor Ponta, a gresit versurile imnului national. Asta la doar cateva secunde dupa ce a subliniat ca stie nu doar prima strofa, ci toate strofele imnului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )