Libnet.ro
UNICEF

01:05

I s-a spus ca fetita ei va muri in weekend din cauza meningitei. Bebelusul a supravietuit miraculos insa

Antena3 Antena3,
I s-a spus ca fetita ei va muri in weekend din cauza meningitei. Bebelusul a supravietuit miraculos insa

O mama a vorbit public despre clipele cumplite prin care a trecut dupa ce medicii i-au spus ca fiica ei nou-nascuta va muri in doar cateva zile din cauza meningitei, scrie Daily Mail. Femeia a fost di. continuă pe Antena3

Monica Niculescu s-a retras de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate

Monica Niculescu s-a retras din proba de simplu de la Jocurile Olimpice din cauza unei accidentari la spate, informeaza Mediafax. Astfel, ea nu va mai juca in meciul din turul al doilea impotriva rusoaicei.

Toate avioanele companiei Delta Airlines, tinute la sol din cauza unei defectiuni de sistem

Avioanele companiei Delta Airlines sunt retinute la sol, din cauza unei defectiuni a sistemului informatic, a anuntat, astazi, compania pe contul sau de Twitter, potrivit agentiei Reuters.

Incredibil! Suferea grav din cauza migrenelor! Femeia asta s-a vindecat dupa ce a scos doua ingrediente din dieta!

Dupa 25 de ani de suferinta, o mamica din Anglia a descoperit un leac simplu la care nu se gandise pana acum. Andrea Henson, o femeie de 46 de ani, avea migrene atat de dureroase incat a ajuns si la spital din cauza lor.

Pericol la inaltime! 20 de turisti au ramas blocati pe munte din cauza ploii torentiale (VIDEO)

Un weekend de relaxare la munte s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru 20 de turisti din judetele Timis, Caras-Severin si Arad, arata B1 TV. Dupa ce s-au intors de pe Muntele Mic, drumetia.

Exista riscuri pe care nu reusim sa le reducem. Unul dintre cele mai mari targuri din Europa, anulat din cauza terorisilor

Unul dintre cele mai importante din Europa, targul de vechituri de la Lille, din nordul Frantei,va fi anulat din cauza temerilor ca pot avea loc noi atentate. Targul urma sa aiba loc in primul we.

Porti pantofi cu toc? Iata ce poti pati din cauza lor - Nu te gandeai niciodata

Femeile care poarta pantofi cu toc se supun unor pericole destul de mari din punct de vedere al sanatatii, dupa cum arata rezultatele unui recent studiu. Realizatorii studiului au ajuns la aceste rezultate dupa.

Numarul turistilor a scazut cu 10% in iulie, din cauza atacurilor teroriste

Numarul de innoptari ale turistilor in hotelurile franceze a scazut cu 10% in iulie, comparativ cu perioada similara din 2015, deoarece vizitatorii din afara Europei au fost descurajati de recentele atacuri teroriste, a declarat ministrul Turismului, Matthias Fekl, intr-un interviu acordat publicatiei Le Journal du Dimanche, informeaza Reuters.

Tragedie in Maroc! 24 de persoane au murit din cauza prabusirii unui bloc (VIDEO)

Douazeci si patru de oameni au murit, dupa ce un bloc cu 4 etaje din Maroc s-a prabusit la Casablanca peste o cafenea aflata la parter, plina cu simpatizanti ai echipei de fotbal locale, care urmareau un meci la.

Panica pe strazi! Politistii canadieni, in alerta din cauza unui fals supererou

Un adolescent canadian va tine minte toata viata cat te costa sa o faci pe supereoul in viata reala. Si asta dupa ce s-a pomenit tratat ca un terorist. Pustiul de 16 ani din Laval,.

Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital

O familie formata din trei persoane - parintii si un copil de 6 ani - a ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, in urma unui accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-amiaza pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )