Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in Maroc! 24 de persoane au murit din cauza prabusirii unui bloc (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie in Maroc! 24 de persoane au murit din cauza prabusirii unui bloc (VIDEO)

Douazeci si patru de oameni au murit, dupa ce un bloc cu 4 etaje din Maroc s-a prabusit la Casablanca peste o cafenea aflata la parter, plina cu simpatizanti ai echipei de fotbal locale, care urmareau un meci la. continuă pe B1

Ministerul Sanatatii confirma ca o femeie din Romania a murit din cauza virusului West Nile

O femeie de 79 de ani din Ialomita a murit dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile, avand deja o patologie care a cauzat complicatii, informeaza Ministerul Sanatatii. Stire in curs de.

Incredibil! Suferea grav din cauza migrenelor! Femeia asta s-a vindecat dupa ce a scos doua ingrediente din dieta!

Dupa 25 de ani de suferinta, o mamica din Anglia a descoperit un leac simplu la care nu se gandise pana acum. Andrea Henson, o femeie de 46 de ani, avea migrene atat de dureroase incat a ajuns si la spital din cauza lor.

Accident rutier din cauza unei albine! Trei persoane, printre care si un copil, au ajuns la spital

O familie formata din trei persoane - parintii si un copil de 6 ani - a ajuns la spitalul din Deva cu mai multe traumatisme, in urma unui accident de circulatie care a avut loc sambata dupa-amiaza pe.

Pericol la inaltime! 20 de turisti au ramas blocati pe munte din cauza ploii torentiale (VIDEO)

Un weekend de relaxare la munte s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru 20 de turisti din judetele Timis, Caras-Severin si Arad, arata B1 TV. Dupa ce s-au intors de pe Muntele Mic, drumetia.

Numarul turistilor a scazut cu 10% in iulie, din cauza atacurilor teroriste

Numarul de innoptari ale turistilor in hotelurile franceze a scazut cu 10% in iulie, comparativ cu perioada similara din 2015, deoarece vizitatorii din afara Europei au fost descurajati de recentele atacuri teroriste, a declarat ministrul Turismului, Matthias Fekl, intr-un interviu acordat publicatiei Le Journal du Dimanche, informeaza Reuters.

Panica pe strazi! Politistii canadieni, in alerta din cauza unui fals supererou

Un adolescent canadian va tine minte toata viata cat te costa sa o faci pe supereoul in viata reala. Si asta dupa ce s-a pomenit tratat ca un terorist. Pustiul de 16 ani din Laval,.

Scandal urias in Europa! Imaginea Statului Islamic in Belgia, eliberata din cauza unei greseli birocratice

Se prefigureaza un scandal urias in Europa. Imaginea ISIS, Fatima Aberkan, considerata sefa celulei Statului Islamic din Belgia, a fost eliberata conditionat dupa numai patru luni, desi avea de.

Exista riscuri pe care nu reusim sa le reducem. Unul dintre cele mai mari targuri din Europa, anulat din cauza terorisilor

Unul dintre cele mai importante din Europa, targul de vechituri de la Lille, din nordul Frantei,va fi anulat din cauza temerilor ca pot avea loc noi atentate. Targul urma sa aiba loc in primul we.

Transportatorii vor sa protesteze, din cauza problemelor din piata RCA

Patronatele din transporturile rutiere - UNTRR, COTAR, ARTRI, APTE 2002, APULUM s-au declarat aseara dezamagite de rezultatele intalnirii cu reprezentantii Guvernului si Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), intrucat nu s-a ajuns la nicio concluzie, potrivit unui comunicat de presa al transportatorilor care spun ca autoritatile sa nu fie surprinse, daca vor exista proteste spontane, de la blocat de drumuri, frontiere sau la simplul mers cu 30 km/h de catre fiecare camion o ora pe zi, generand mari blocaje de trafic.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )