Libnet.ro
UNICEF

06:00

S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii rusi au facut anuntul in urma cu cateva momente

Playtech Playtech,
S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin. Medicii rusi au facut anuntul in urma cu cateva momente

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat ca un vaccin dezvoltat local pentru Covid-19 a primit aprobarea de reglementare dupa mai putin de doua luni de testare pe oameni. S-a aflat adevarul despre vaccinul anti-covid-19 al lui Putin Putin a spus ca vaccinul a trecut toate verificarile necesare, adaugand ca fiicei sale i-a fost deja administrat. continuă pe Playtech

Anuntul lui Iohannis despre vaccinul lui Putin. Decizia care zdruncina increderea Rusiei in lupta cu pandemia

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca Romania nu va cumpara vaccinul contra-COVID dezvoltat de rusi, motivand ca nu exista nicio validare externa pentru acel vaccin. Mai mult, seful statului a declarat ca in momentul de fata nu exista un vaccin care sa fie aprobat de Uniunea Europeana UE). Mai multe detalii, in continuare. Romania refuza .

Este oficial. A fost anuntata cea mai proasta veste despre vaccinul anti-COVID-19: Ne aflam in fata unui virus instabil genetic

Virgil Paunescu, cercetator si imunolog la institutul OncoGen, din Timisoara, a explicat pe intelesul tuturor faptul ca noul coronavirus a suferit diferite mutatii, ajungand la o tulpina mult mai agresiva decat cea initiala, pentru care se dezvolta vaccinurile. Vaccinurile anti-COVID-19 nu vor mai fi eficiente Veste extrem de trista pentru cetateni. Potrivit studiilor efectuate, apar .

S-a aflat acum despre Bianca Pop si Emi Pian. Spunea ca sunt prieteni, dar ce a fost prinsa facand in timp ce era inmormantat

Se pare ca moartea interlopului Emi Pian nu i-a afectat doar pe cei din familia acestuia sau din clanul din care facea parte, ci si pe bruneta sexy, fosta ispita de la Insula Iubirii, Bianca Pop. Conform informatiilor aceasta era foarte apropiata de Emi Pian si unul din fratii acestuia, Gratian Pian. S-a aflat acum .

Tudor Chirila o face praf pe Gabriela Firea! A spus tot adevarul despre Primarul Capitalei

Tudor Chirila nu se mai abtine si o face praf pe Gabriela Firea. Ce a spus cunoscutul jurat de la Vocea Romaniei despre primarul general al Capitalei? Fanii artistului l-au felicitat indelung pentru transparenta de care a dat dovada. Tudor Chirila, critici aspre pentru Gabriela Firea Cunoscutul solist de la Vama vine cu critici imense .

Elena Gheorghe, adevarul despre boala: Culegem ce am semanat! Ce se intampla cu ea

Artista povesteste despre cea mai dura lectie pe care a primit-o de la viata. Elena Gheorghe a impartasit totul cu fanii sai. Ce se intampla cu Elena Gheorghe. Aceasta spune adevarul despre boala. Una dintre cele mai discrete personaje din showbiz, Elena Gheorghe lanseaza de ceva vreme, diferite mesaje pe retelele de socializare. Dupa ce .

Florin Ristei, adevarul despre relatia lui cu Delia, colega de la X Factor. Ce a existat intre ei

Florin Ristei este unul dintre concurentii care a reusit sa castige marele premiu la emisiunea de talente X Factor, de la Antena 1. Se intampla in anul 2013, cand Florin Ristei facea senzatie pe scena X Factor, in echipa inegalabilei Delia. Florin Ristei a vorbit despre relatia pe care a avut-o cu Delia Acum, la .

Un medic ATI a spus adevarul despre coronavirus. Reactia fara precedent: E o iluzie

Un medic de la ATI este revoltat de ceea ce se intampla in spitalele din Romania cu pacientii care sufera de alte boli grave, dar si de coronavirus. Laura Zarafin, medic ATI la Spitalul Colentina din Bucuresti, sustine ca impartirea spitalelor in institutii COVID si non-COVID este o prostie. Un medic de la terapie intensiva .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )