Libnet.ro
UNICEF

07:45

Ce s-a intamplat cu printesa Mignon de Romania si de ce Regina Maria a numit-o copilul carnii mele

Adevărul Adevărul,
Ce s-a intamplat cu printesa Mignon de Romania si de ce Regina Maria a numit-o copilul carnii mele

Regina Maria si-a numit cea de-a doua fiica, pe printesa Mignon, copilul carnii mele. in epoca au existat suspiciuni legate de paternitatea acesteia si s-a spus ca fetita nascuta in Germania n-ar fi fost, de fapt, fiica lui Ferdinand, ci a unui presupus amant al reginei. Mignon a ajuns regina Iugoslaviei, in urma casatoriei cu regele Alexandru. A ramas vaduva dupa asasinarea acestuia si timp de 20 de ani a trait in exil. continuă pe Adevărul

Fondatorul retelei Regina Maria investeste 40 milioane euro pentru infiintarea unui orasel pentru varstnici

Dr. Wargha Enayati, fondatorul retelei private de sanatate Regina Maria, are in plan sa deschida in urmatorii doi ani cel mai mare campus medical din Romania dedicat varstnicilor. Campusul va fi pe un teren de 30. 000 mp si va cuprinde toate.

Abonamentele de sanatate sustin expansiunea Retelei REGINA MARIA si in acest an

Bilantul investitiilor realizate de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro in aceasta suma nu sunt incluse achizitiile si preluarile altor jucatori, ci doar bugetul de investitii - CAPEX), cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie, dar si deschiderea de noi unitati, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Reteaua Regina Maria a facut investitii de peste 70 milioane de euro

Bilantul investitiilor realizate de Reteaua de sanatate Regina Maria in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro, cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie, dar si deschiderea de noi unitati, precizeaza un comunicat de presa al companiei.

Bilantul investitiilor realizate de Regina Maria in ultimii 7 ani a ajuns la peste 70 de milioane de euro

Bilantul investitiilor realizate de reteaua de sanatate Regina Maria in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro, cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )