Libnet.ro
UNICEF

06:00

Fondatorul retelei Regina Maria investeste 40 milioane euro pentru infiintarea unui orasel pentru varstnici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fondatorul retelei Regina Maria investeste 40 milioane euro pentru infiintarea unui orasel pentru varstnici

Dr. Wargha Enayati, fondatorul retelei private de sanatate Regina Maria, are in plan sa deschida in urmatorii doi ani cel mai mare campus medical din Romania dedicat varstnicilor. Campusul va fi pe un teren de 30. 000 mp si va cuprinde toate. continuă pe Wall-Street Ro

Abonamentele de sanatate sustin expansiunea Retelei REGINA MARIA si in acest an

Bilantul investitiilor realizate de Reteaua de sanatate REGINA MARIA in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro in aceasta suma nu sunt incluse achizitiile si preluarile altor jucatori, ci doar bugetul de investitii - CAPEX), cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie, dar si deschiderea de noi unitati, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Reteaua Regina Maria a facut investitii de peste 70 milioane de euro

Bilantul investitiilor realizate de Reteaua de sanatate Regina Maria in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro, cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura medicala de ultima generatie, dar si deschiderea de noi unitati, precizeaza un comunicat de presa al companiei.

Bilantul investitiilor realizate de Regina Maria in ultimii 7 ani a ajuns la peste 70 de milioane de euro

Bilantul investitiilor realizate de reteaua de sanatate Regina Maria in perioada 2010-2017 a ajuns la peste 70 de milioane de euro, cifra in care sunt incluse modernizarile sau extinderea locatiilor deja existente, dotarea acestora cu aparatura.

Ce s-a intamplat cu printesa Mignon de Romania si de ce Regina Maria a numit-o copilul carnii mele

Regina Maria si-a numit cea de-a doua fiica, pe printesa Mignon, copilul carnii mele. in epoca au existat suspiciuni legate de paternitatea acesteia si s-a spus ca fetita nascuta in Germania n-ar fi fost, de fapt, fiica lui Ferdinand, ci a unui presupus amant al reginei. Mignon a ajuns regina Iugoslaviei, in urma casatoriei cu regele Alexandru. A ramas vaduva dupa asasinarea acestuia si timp de 20 de ani a trait in exil.

Indicii, in crestere, pe un rulaj de 8 milioane euro

Sapte dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in apreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 36,5 milioane de lei 8 milioane euro), mai mic decat vineri 14,75 milioane euro).

VIG a inregistrat o scadere a subscrierilor cu 7,5% in Romania, la 131,6 milioane euro

Grupul austriac de asigurari Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in primul trimestru din acest an o scadere a primelor brute subscrise in Romania cu 7,5% fata de aceeasi perioada din 2016, pana la 131,6 milioane euro, potrivit rezultatelor financiare publicate marti de grup, care motiveaza evolutia prin plafonarea tarifelor RCA, impusa in noiembrie 2016 de catre guvern, conform news. ro.

Comvex a primit o finantare de 33,6 milioane euro pentru un proiect strategic in Portul Constanta

Compania Comvex SA a primit un credit in valoare de 33,6 milioane de euro, din partea Raiffeisen Bank si EximBank Romania, pentru finantarea proiectului Terminal de cereale in Portul Constanta, potrivit unui comunicat comun al celor doua banci, trimis Redactiei.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )