Libnet.ro
UNICEF

07:30

S-A TERMINAT: Fratele fostului presedinte, CONDAMNAT la 15 ani inchisoare!

B1 B1,
S-A TERMINAT: Fratele fostului presedinte, CONDAMNAT la 15 ani inchisoare!

Un tribunal militar algerian l-a condamnat la 15 ani de inchisoare pe Said Bouteflika, fratele presedintelui demisionat Abdelaziz Bouteflika, pentru atingere adusa autoritatii armatei si complot impotriva. continuă pe B1

Conducerea Transelectrica, plangere penala impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plangeri penale impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol, revocat, recent din functie dupa ce mai multe publicatii au relatat ca si-ar fi falsificat diploma si CV-ul.

Conducerea Transelectrica, decizie impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plangeri penale impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol, revocat, recent din functie dupa ce mai multe publicatii au relatat ca si-ar fi falsificat.

Demi Moore a facut dezvaluiri socante: ar fi fost vanduta de mama ei unui barbat care a violat-o pe cand avea 15 ani. A fost o tradare devastatoare

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la 15 ani de un barbat care ulterior i-a dezvaluit ca mama ei ar fi vandut-o pentru 500 de dolari.

Demi Moore, dezvaluire socanta. Mama ei a vandut-o la 15 ani unui barbat care a violat-o!

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Cazul pedofilului olandez din Alba condamnat la 10 ani de inchisoare dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani

Cazul pedofilului suspectat de uciderea fetitei de 11 ani din comuna Gura Sutii, judetul Dambovita, readuce in atentie un alt caz de pedofilie, care are ca autor tot un cetatean al Olandei. Este vorba despre un barbat de 77 de ani judecat in Alba dupa ce si-a violat nepotul de 5 ani.

STUDIU: 5,63 de milioane de romani de peste 15 ani sunt fumatori. Trei sferturi fumeaza in primele 30 de minute de la trezire

In Romania, la nivelul lui 2018, 30,7% dintre adultii cu varsta de minimum 15 ani 40,4% barbati si 21,7% femei), adica 5,63 de milioane adulti, au consumat curent zilnic sau ocazional) tutun sub orice forma produse din tutun care se fumeaza, produse fara fum si produse cu tutun incalzit), arata studiul global privind tutunul la adulti GATS), publicat marti de Ministerul Sanatatii si realizat prin Institutul National de Sanatate Publica.

5,63 de milioane de romani de peste 15 ani sunt fumatori

In Romania, la nivelul lui 2018, 30,7% dintre adultii cu varsta de minimum 15 ani 40,4% barbati si .

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )