Libnet.ro
UNICEF

05:30

Conducerea Transelectrica, plangere penala impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Conducerea Transelectrica, plangere penala impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plangeri penale impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol, revocat, recent din functie dupa ce mai multe publicatii au relatat ca si-ar fi falsificat diploma si CV-ul. continuă pe Ziarul Bursa

Conducerea Transelectrica, PLANGERE PENALA impotriva lui Marius-Danut Carasol, fostul director general al companiei care si-a falsificat CV-ul

Conducerea Transelectrica anunta ca va formula o plangere penala impotriva lui Marius-Danut Carasol, directorul general al companiei care si-a falsificat CV-ul. Conducerea Transelectrica SA a hotarat.

Transelectrica face plangere penala impotriva directorului care si-a falsificat diploma

Compania de stat Transelectrica anunta ca va face o plangere penala impotriva lui Marius-Danut Carasol, care a fost demis din functia de presedinte al Directoratului, dupa ce s-a descoperit ca si-a falsificat diploma.

Conducerea Transelectrica, decizie impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plangeri penale impotriva fostului presedinte Marius-Danut Carasol, revocat, recent din functie dupa ce mai multe publicatii au relatat ca si-ar fi falsificat.

Catarama anunta ca face plangere penala impotriva BEC, care a sesizat Parchetul in privinta semnaturilor lui Cumpanasu: E o ticalosie. Parchetul sa ii verifice si pe Iohannis sau Barna

Viorel Catarama, in cazul caruia Biroul Electoral Central a sesizat Parchetul in privinta semnaturilor depuse pentru candidatura la Cotroceni, anunta ca va face si el plangere penala impotriva BEC si il va da in judecata pe seful AEP, Florin Mituletu-Buica, pentru abuz in serviciu. El sustine ca Biroul Electoral si Autoritatea Electorala Permanenta aleg sa ignore faptul ca legea este una pentru toti si selecteaza in mod arbitrar candidati pe care sa-i supuna oprobiului public. Un anunt similar a fost facut si de Alexandru Cumpanasu, care acuza BEC de ticalosie si vrea ca Parchetul sa verifice si semnaturile lui Klaus Iohannis sau Dan Barna.

SURSE: BEC vrea sa depuna plangere penala impotriva candidatilor la prezidentiale in cazul carora exista suspiciuni privind autenticitatea semnaturilor. Cine sunt cei vizati

Biroul Electoral Central va depune o plangere penala, la Parchetul General, pe numele candidatilor la alegreile prezidentiale in cazul carora exista dubii cu privire la autenticitatea semnaturilor depuse,.

Surse. BEC face plangere penala pentru candidatii care au falsificat semnaturi. Cine e vizat

Biroul Electoral Central BEC) va face plangere penala pentru candidatii la alegerile prezidentiale care au falsificat semnaturi, sustin surse din institutie pentru Adevarul. Sunt mai multe cazuri, nu doar Viorel Catarama si Miron Cozma. Va fi sesizat Parchetul General, explica sursele citate.

Conducerea Transelectrica a decis formularea unei plangeri penale impotriva lui Carasol

Consiliul de Supraveghere al Companiei Nationale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA a solicitat, in sedinta de astazi, conducerii executive a Companiei sa prezinte stadiul actiunilor initiate ca urmare a revocarii lui Marius-Danut Carasol din functia de Presedinte si membru al Directoratului, transmite un comunicat remis Redactiei noastre.

S-A TERMINAT: Fratele fostului presedinte, CONDAMNAT la 15 ani inchisoare!

Un tribunal militar algerian l-a condamnat la 15 ani de inchisoare pe Said Bouteflika, fratele presedintelui demisionat Abdelaziz Bouteflika, pentru atingere adusa autoritatii armatei si complot impotriva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )