Libnet.ro
UNICEF

01:05

Saftoiu vrea sa majoreze taxa TV, incepand din 2013

Antena3 Antena3,
Saftoiu vrea sa majoreze taxa TV, incepand din 2013

Claudiu Saftoiu, proaspat investit in functia de presedinte-general al TVR, spune ca ar vrea sa majoreze taxa platita de populatie pentru televiziunea publica. Masura ar putea intra in vigoare de anul. continuă pe Antena3

Saftoiu: Este posibil ca TVR sa ceara majorarea taxei TV, incepand din 2013.

Claudiu Saftoiu, presedintele-director general al SRTv, a declarat, marti, dupa validarea sa de catre plenul Parlamentului, ca este foarte probabil ca institutia pe care o conduce sa solicite, incepand din anul 2013, majorarea taxei TV, potrivit Mediafax. Intrebat daca va solicita majorarea taxei TV incepand din anul 2013, Claudiu Saftoiu a raspuns: Este foarte posibil lucrul acesta. Saftoiu a subliniat, insa, ca o eventuala crestere a taxei TV este conditionata in mod clar de restructurarea .

Claudiu Saftoiu: Este posibil ca TVR sa ceara majorarea taxei TV, incepand din 2013

Presedintele-director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a declarat marti, ca Televiziunea Nationala ar putea sa solicite majorarea taxei TV, incepand din anul 2013. Este foarte posibil lucrul acesta, a.

Claudiu Saftoiu: Este posibila indexarea taxei tv din 2013

Presedintele - director general al SRTv, Claudiu Saftoiu, a afirmat, marti, dupa ce a fost validat de plenul Parlamentului in aceasta functie, ca indexarea taxei TV este posibila incepand cu 1 ianuarie 2013, dar ea este conditionata de restructurarea televiziunii romane, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )